calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NA MILJANU KULIĆ JE BAČENA CRNA MAGIJA? “Marija, NAĐI JOJ SPAS, to je jače od nje” Krofak već prebolio Maju?! MMA borac bacio oko na ovu rijaliti učesnicu: “Ona je najljepša! Ili moja, ili ničija…” Pomračenje Mjeseca mijenja ljubavne živote tri znaka: Ono što im je suđeno, desiće se baš na OVAJ dan! “NIJE ISTINA DA ME JE OTAC IZBACIO IZ KUĆE!” Mara Carica otkrila DETALJE: “Moj tata brine za mene!” Ovo je momenat kad je ANĐELA ZAJECALA: Hajrija pomenula nasilje BEZ CENZURE Nesnosne vrućine su iza nas: Pao snijeg u BiH UROŠEVA MAJKA VAN SEBE ZBOG KAČAVENDE! Ključa od bijesa, izustila samo jedno! Zategao se, uradio zube, smršao i… Od starog Mace nije ostalo baš ništa: Ne biste ga prepoznali na ulici Pijani vozač izazvao tešku nesreću u Banjaluci, više osoba povrijeđeno “PORODILA SE U KUPATILU U TREĆEM MJESECU TRUDNOĆE, BEBA NIJE PREŽIVJELA!” Bojana Pavlović proživljava PAKAO TRAUMA KOJA JE OSTAVILA OŽILJKE: Zdravko Čolić sa suprugom prošao kroz horor iskustvo PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NINE KOVAČEVIĆ, PRODUCENTKINJE TELEVIZIJE PINK koja je UDARILA DJEVOJČICU na pješačkom prelazu u alkoholisanom stanju Konačno vidimo dečka Meline Džinović? Pojavila se privatna fotografija, njena kćerka riješila da je razotkrije Astro Goca: Miljanu čeka ogromna nesreća? ANELI I GASTOZ IDU DO KRAJA! Puno suza čeka SHA, a Stanislav? HYPE OTKRIVA: Ko je pjevačica pod maskom u koju je zaljubljen ovaj rijaliti igrač? “ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićka JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona

“ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićka JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona

Objavio: RHT
13/09/2024 6:00 PM

ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!

Anđela Đuričić je u rijalitiju javno priznala u raspravi sa Mimom Šarac da je zapravo istina i da su fotografije sa bananom njene, kao i snimci.

Đuričićka je jasno otkrila i da je to slala svom bivšem dečku, a do nedavno je tvrdila da na tim slikama nije ona, kao i da je sve montirano.

"ANDJELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!" Tara Simov
Foto:Instagram printscreen/TaraSImov/youtube/zadruga official/Hype tv

ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!

Tara Simov se oglasila ekskluzivno za HYPE TV nakon priznanja Anđele Đuričić, budući da je Simova ta koja je objavila eksplicitne slike, te trpila prijetnje i uvrede svih onih koji su vjerovali Anđeli_

“Pa prije svega mislim da samo slijep ili lud ne bi vidio da je to ona na slikama i snimcima. Stvarno treba da imaš poremećaj vida ili mozga da ne vidiš šta je na snimku”, rekla je Tara za HYPE TV i nastavila:

foto:instagram/tarasimov/yt zadruga official

“To što je rekla da je slala svom dečku to nije istina. Nije slike slala njenom dečku, ja sa Zvezdanom nemam nikakvu komunikaciju. Do tih slika i video snimaka sigurno nisam došla preko Zvezdana. Ona to nije slala Zvezdanu nego nekome drugome”, rekla je Tara i dodala:

foto:instagram/tarasimov

“Radi se o čovjeku koji je oženjen i koji nije od početka imao interesovanja za nju. Potpuno nezainteresovan. Gdje je ona pravila scene drame i pokušavala da ga privuče na taj način. Slala mu “čudan” materijal. “, rekla je Tara za HYPE TV i zaključilla:

“Napomenula bih da mi je mnogo drago što učesnici ne gledaju na nju kao na neku presvetu. Neka se zahvaljuje Bogu što ja nikada ne bih ušla u takav projekat i ne bih radila za takve ljude, zato što bih se vjerovatno ubila treći dan!”, rekla je Tara.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypstv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS