calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Konačno vidimo dečka Meline Džinović? Pojavila se privatna fotografija, njena kćerka riješila da je razotkrije Astro Goca: Miljanu čeka ogromna nesreća? ANELI I GASTOZ IDU DO KRAJA! Puno suza čeka SHA, a Stanislav? HYPE OTKRIVA: Ko je pjevačica pod maskom u koju je zaljubljen ovaj rijaliti igrač? “ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićka JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona TUGA DO NEBA! Iznenada UMRO srbijanski muzičar Nova pjesma Massima Savića prkosi baksuznom datumu FATIMA ZAPRIJETILA! Moraš i moje ime pominjati, da ne bi ZAVRŠIO U ČORBI “MAJKA MI JE POSLALA PORUKU “JESI ŽIV?” Gastoz o pokojnoj majci “Od njene smrti sam se potpuno promijenio” Dženifer Lopez uklonila tetovažu posvećenu Benu Afleku ODROBIJAO 161 MILION EURA: ŠOKANTNO PREDSTAVLJANJE RIJALITI TAKMIČARA Lidija Bačić objavila prvi narodnjak: Sve je ovo savršen spoj Najpametniji ljudi su rođeni u ovim horoskopskim znakovima BLJAKUŠA! ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJE OPERACIJE! Mlitava, puna celulita! Lice iz zone sumraka! Skandalozne slike koje bi najradije uništila (FOTO) Određen jednomjesečni pritvor osumnjičenoj za ubistvo supruga na Alipašinom Polju Čola i njegova supruga proživjeli traumu kakva se viđa samo u horor filmovima JELENA ĐOKOVIĆ O ODGAJANJU DJECE! Novakova žena šokirala svojim stavom

Čola i njegova supruga proživjeli traumu kakva se viđa samo u horor filmovima

Objavio: RHT
13/09/2024 3:15 PM

Čola i njegova supruga proživjeli traumu

Zdravko ČolićZdravko Čolić

Čuveni pjevač Zdravko Čolić već godinama je u ljubavi sa Aleksandrom sa kojom ima dvije kćerke.

Aleksandra je profesorka geografije i ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, te ih rijetko viđamo zajedno.

Čola i njegova supruga proživjeli traumu

Zdravko Čolić je svojevremeno otkrio da su se vjenčali spontano, na Prvi maj.

“Vjenčali smo se na 1. maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na Uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života“, rekao je on, prenosi „Blic“.

Ipak, kako Zdravko ima mnogo obožavateljki, događale su im se i neprijatne situacije.

„Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti“, rekao je on svojevremeno.

Razumije moj posao

„Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga“, dodao je Čola.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS