calendar

Petak 13. Septembar, 2023

Šokantno! U Eliti rijaliti igrači se utrkuju ko je ranije postao kriminalac! Ponosni na to što su počinjali da se bave kriminalom sa 11 godina!(VIDEO)

Objavio: RHT
13/09/2024 12:45 PM

Ko je ranije postao kriminalac!

Pratioci rijalitija šokirani su sinoćnjim izlaganjem učesnika “Elite”, koji umjesto da pričaju o lijepim i poučnim stvarima, hvale se kriminalom i kriminogenoj prošlosti.

Ko je ranije postao kriminalac! / Foto: youtube/elita/ilustracija
Foto: Youtube/elita/ilustracija

Naime, jedna učesnica pomenutog rijalitija Sara Stijović šokirala je cimere, a najviše gledaoce svojom pričom iz privatnog života.

Ko je ranije postao kriminalac!

Naime, ona je ispričala da se bavila kriminalom još od kako je bila tinejdžerka.

– Na šta si ponosna u životu – pitala je voditeljka Saru.

– Kupila sam sebi stan u Španiji i otvorila restoran. Bila sam u kolicima dva puta, otkazao mi je nervni sistem, ali ustala sam oba puta – odgovorila je Sara bez razmišljanja

Čime se ne ponosiš – ponovila je pitanje voditeljka.

– Bavila sam se kriminalom, svašta sam uradila. Uhvatila sam se sa vođom klana. Bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistava. Ušla sam ovdje da savjetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Ima tu lijepih stvari i dobrih para, ali mnogo toga ružnog gledaš i radiš. – pričala je ona takoreći hvaleći se.

Tada je ustao Nenad Marinković Gastoz i šokirano rekao da mu nije jasno da neko priča o kriminalu za djecu od 9 do 12 godina. Međutim, iako je voditeljka u više navrata navaljivala i postavljala pitanje vrteći priču o kriminalu i kriminalnoj prošlosti učesnice rijalitija, odjednom je presekla. Pa je uz viku i dreku rekla:

Ljudi nije ovo škola kriminala. Ne zanima nas. Saro ne zanima nas. Pričajte nasamo, a neke stvari možeš da zadržiš za sebe. Pogotovo ozbiljne stvari, jer mi se ne bavimo time. 

Kako po mrežama pišu, izgleda da je voditeljki neko u uvce šapnuo da hitno prekine priču o maloljetnom kriminalu. Iako je pola sata ranije vrtila priču i ponosno isticala da je djevojčica sa 11 godina već bila dio bande i u dubokom kriminalu…

Pročitajte i: ANĐELA ĐURIČIĆ POSTALA I OSTALA PREDMET ŠPRDNJE! Nakon mirisanja PAZUHA, IZDUVNIH GASOVA, s*ksa pred kamerama, Zvezdan JEDVA pristao da joj stavi burmu! BLAM!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS