calendar

Petak 13. Septembar, 2023

Bosanac optužen zbog vanbračne zajednice sa učenicom osnovne škole

Objavio: RHT
13/09/2024 12:30 PM

Optužen zbog vanbračne zajednice

Foto: Nezavisne

Osnovni sud u Zvorniku potvrdio je optužnicu protiv Ć.K. zbog vanbračne zajednice sa maloljetnom djevojčicom.

Optužen zbog vanbračne zajednice

Optužnica Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini  Ć. K. tereti da je u periodu od 01.11.2022 godine do 13.11.2022 godine, u  Zvorniku u porodičnoj kući njegovog oca, živio sa maloljetnicom. Za koju je znao da je učenica 9. razreda osmogodišnje škole i da je mlađa od 16. godina.

“Dakle, kao punoljetno lice živio je u vanbračnoj zajednici sa djetetom mlađim od 16 godina. Tako je, počinio krivično djelo vanbračna zajednica sa djetetom iz člana 184. stav 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske.” navodi se u optužnici.

Nelegalnog oružja na ulicama Sarajeva: Od početka godine oduzeto 86 pištolja i pušaka

Pročitajte i: Nelegalnog oružja na ulicama Sarajeva: Od početka godine oduzeto 86 pištolja i pušaka, te više hiljada komada municije.

Učestali vatreni obračuni na ulicama Kantona Sarajevo i narušavanje sigurnosne situacije iznova u fokus stavljaju problem ilegalnog oružja. Kao i njegovu dostupnost svima.

Foto: Klix

Od početka 2024. godine počinjeno je više teških krivičnih djela u kojima su počinitelji djela koristili vatreno oružje pribavljeno na ilegana način.

Važno je spomenuti da nije rijetkost da se u ubistvu koristi i neko hladno oružje. Kao što je to slučaj u ubistvima na Ciglanama i posljednji takav slučaj sa Alipašinog Polja.

Ubistvo je ubistvo i jedan ugašeni život zauvijek je ugašen bez obzira na koji način je to izvršeno. Ali, kada govorimo o vatrenim obračunima ne možemo, a da se ne osvrnemo na nedozvoljeno oružje. Koje je u velikoj mjeri prisutno. Ne samo u Sarajevu, već i u ostalim gradovima.

Više saznajte OVDJE.

Ovo je Bosanka Kristina koju je ubio muž i samljeo u blenderu

Pročitajte i: Ovo je Bosanka Kristina koju je ubio muž i samljeo u blenderu.

Prijatelji Kristine Joksimović, švajcarskog modela i manekenke porijeklom iz Srbije koju je muž ubio i potom samljeo u blenderu, u šoku su zbog jezivog zločina.

Foto: Društvene mreže

Brojni Kristinini prijatelji su izrazili šok povodom vijesti o njenoj smrti i načinu na koji je umrla. Jedan je za švicarski “Blick” rekao: “Za mene su djelovali kao savršena porodica.”

Par, koji se vjenčao 2017. godine, živio je u prostranoj kući sa pogledom na prirodne ljepote u bogatom dijelu Bazela…

BONUS VIDEO:

(Nezavisne/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS