calendar

Petak 13. Septembar, 2023

ANĐELA ĐURIČIĆ POSTALA I OSTALA PREDMET ŠPRDNJE! Nakon mirisanja PAZUHA, IZDUVNIH GASOVA, s*ksa pred kamerama, Zvezdan JEDVA pristao da joj stavi burmu! BLAM!

Objavio: RHT
13/09/2024 11:59 AM

POSTALA I OSTALA PREDMET SPRDNJE!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otpočeli su svoju vezu tokom boravka u rijalitiju.

Podsjetimo, on je javno ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić, ne znajući da je ona njega već ostavila u spoljnjem svijetu, i ušao u ljubavni odnos sa 22 godine mlađom cimerkom.

Foto: ATA images/Hype TV/ YT printscreen/Zadruga

Iako su mnogi osudili njihov čin, dodatno su zgrozili javnost svojim ponašanjem.

POSTALA I OSTALA PREDMET ŠPRDNJE!

Iako je Anđela na samom početku tvrdila kako sa Zvezdanom neće doći ni do poljupca, a pogotovo nečeg više, to je brzo porekla.

Za razliku od ostalih učesnica koje su takođe imale s*ksualne odnose, Anđela je svoje odnose sa 22 godine starijim Slavnićem primjenjivala tako da ima otkrivenu glavu i da milionskom auditorijumu pokazuje svaku svoju grimasu.

MORALNA NAČELA I KODEKSI

Đuričić je u svom prvom pojavljivanju u rijalitiju, svima “nabijala na nos” svoje moralne kodekse i načela.

Foto: Hypetv

Međutim, u već sljedećoj sezoni, pokazala je novu sebe i prezentovala razne fetiše, kojima se, kad god je neko pita, dičila i ponosila.

PRVI FETIŠ

Prvi svoj fetiš koji je otkrila bilo je ljubljenje stopala, pa je svaku priliku koristila da zgrabi i balavi po nogama Slavića. A nije joj ni bilo bitno da li je on okupan, tek ustao ili upravo izuo patike.

Foto: YT printscreen/Zadruga

Anđela je Zvezdanova stopala voljela čak i kad su prljava i crna i to ponosno isticala.

– Moja lijepa stopalca skroz crna, prvi put sam vidjela da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako. – rekla je Đuričić.

MIRISALA ZNOJAV PAZUH

Đuričićeva je pokazala da uživa u mirisu Slavnićevog znoja, pa je često mirisala njegov pazuh.

Foto: YT printscreen/Zadruga

– Daj mi ja da pomirišem. E, smrdi malo. Ja volim kad se oznojiš. – rekla je Anđela.

Međutim, nekadašnja predstavnica svih moralnih načela nije stala “samo” na mirisanju njegovih pazuha, nego ih je više puta ljubila. Iako su tad sve društvene mreže brujale o tome da Slavnić o svojoj higijeni ne vodi računa.

NAJGROZNIJI MOMENAT!

Jedan klip koji je zapečatio njeno poniženje je iz sobe za izolaciju. Tada je Anđela odlučila da svom 22 godine starijem dečku pokaže da priče da je neiskusna i da ne zna da se ljubi, nisu tačne. Pa ga je i oralno zadovoljila, pred kamerama.

postala i ostala
Foto: YT printscreen/Zadruga

Ona je potom istrčala ispred da pljune sadržaj iz usta i samim tim napravila momenat koji se svuda i dan danas komentariše.

Jedan od ubjedljivo najgadnijih momentara Anđele Đuričić, što se videlo po komentarima, bilo je kad je Zvezdan ispustio gas. A ona svoju glavu pribila skroz uz njegovu zadnjicu i počela da miriše.

postala i ostala
Foto: YT printscreen/ Zadruga

JEDVA PRISTAO DA JOJ STAVI BURMU

Nakon diskvalifikacije, Anđela je sama govorila da je iz tog rijalitija “izbačena kao pas”, pa je brže-bolje prihvatila ponudu Hype TV.

postala i ostala
Foto: Hypetv

Kako je uslijedila i Zvezdanova diskvalifikacija, njih dvoje su zajedno gostovali i pristali da se vjenčanu pred kamerama.

Nakon toliko poniženja i ismijevanja, uslijedilo je još jedno.

postala i ostala
Foto: Hypetv

Naime, Zvezdan je jedva pristao da joj stavi burmu na prst, pa je uslijedila veoma neprijatna situacija kada se pravio da ne zna na koju ruku ide prsten.

PODSJETIMO:

Zvezdan je nedavno, gostujući u jednoj emisiji otkrio da ga je Đuričić neprestano zvala, nakon što ga je optužila za nasilje, te da mu je čak nudila i tajnu vezu. On je čak pokazao i njene pozive u velikom broju…

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS