calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu… Sejo Sexon, Hanka Paldum i ljuljačka: “Čini se da imamo novi hit” SVI NA NOGAMA U DOMU LUNE I MARKA Ne može zadržati suze, otkrila novosti Nestala Jasmina (15): Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Boli me briga za Elmedina! “DOSTA MI JE NJEGOVIH FOLOVA, MI SMO OKRENULE LIST”

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JANUAR: Naoblačenje ali bez padavina

Objavio: RHT
15/01/2022 7:00 AM

Naoblačenje prvo na severu i zapadu, a u toku dana i u ostalim predelima. Ipak zadržaće se suvo vreme, a tek pokoja pahulja moguća je na planinama jugozapadne i južne Srbije. Jutarnja temperatura od -5 do 1 stepen, najviša dnevna od 4 do 10. U Beogradu ujutru tek slab mraz. Tokom dana umereno oblačno i temperatura do 5 stepeni.

Foto:Printscreen

Ujutro slab do umeren mraz, a ponegde i kratkotrajna magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, na severu sa sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije uz provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -5 do 4, a najviša od 4 do 10 stepeni.

Upozorenje: MAGLA – Horizontalna vidljivost manja od 200m, poledica ili zaleđivanje mokrih površina.

Izvor: RTS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS