calendar

Petak 13. Septembar, 2023

OSVAJAMO TRŽIŠTE EVROPSKE UNIJE! Hype produkcija nakon Slovenije se širi i u ove zemlje

Objavio: RHT
12/09/2024 7:26 PM

Hype produkcija nakon Slovenije se širi i u ove zemlje

Saša Mirković, poznati menadžer i prvo ime Hype produkcije, obratio se svojim pratiteljima na Instagramu povodom lansiranja novog projekta. Naime, Mirković je s ponosom objavio da je Hype Slovenija od danas zvanično počela sa radom.

Hype produkcija nakon Slovenije se širi i u ove zemlje/Foto: ATA Images

„Čestitam svima!“, napisao je Mirković u svojoj objavi, izražavajući zadovoljstvo zbog uspješnog početka u Sloveniji. Hype, poznata platforma za promociju i distribuciju medijskih sadržaja, i najveća fabrika zabave na balkanu proširila je svoje poslovanje i na slovenačko tržište, što je izazvalo veliko interesovanje među publikom i medijima.

Očekuje se veliki uspjeh i u Sloveniji, s obzirom na dosadašnje rezultate Hypea u regionu. Pratitelji su ga obasuli čestitkama i porukama podrške, iščekujući dalje korake ove uspješne medijske platforme.

Direktor Hype produkcije se ponovo oglasio novim ekskluzivnim informacijama:

-Hype produkcija kao najveća fabrika zabave na Balkanu, kreće u osvajanje Evropske unije! Uskoro se širimo i na medijsko nebo Hrvatske i Austrije – najavio je Mirković

Foto: printscreen

Čitajte i Opsadno stanje u rijalitiju! HITNA ODLUKA (FOTO)

Veliki šef je poslao urgentno pismo na adresu “Bele kuće” na imanju u Šimanovcima.

Opsadno stanje u rijalitiju

Naime, tražio je 36 dobrovoljaca za specijalni izazov. S obzirom na to da je vrijeme da se novi, ali i stari učesnici rijalitija, upoznaju i vide da li mogu funkcionisati kao tim. Pozvani su da se odmah prijave.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS