calendar

Petak 13. Septembar, 2023

Opsadno stanje u rijalitiju! HITNA ODLUKA (FOTO)

Objavio: RHT
12/09/2024 4:30 PM

Opsadno stanje u rijalitiju

Rijaliti učesnici odmah morali da se raspodele u grupe!

Foto: Printscreen/RTV Pink

Veliki šef je poslao urgentno pismo na adresu “Bele kuće” na imanju u Šimanovcima.

Opsadno stanje u rijalitiju

Naime, tražio je 36 dobrovoljaca za specijalni izazov. S obzirom na to da je vrijeme da se novi, ali i stari učesnici rijalitija, upoznaju i vide da li mogu funkcionisati kao tim. Pozvani su da se odmah prijave.

Ovonedjeljni vođa Lepi Mića je najprije svim takmičarima saopštio obaveštenje produkcije, a zatim i preuzeo odgovornost za raspodjelu učesnika u grupe.

– Vrijeme je da vidimo da li ste se upoznali i da li ćete moći da funkcionišete kao jedan tim. Neka se odmah prijavi 36 dobrovoljaca i vođa će ih podijeliti u šestoro. Kada se podijelite u grupe više nema mijenjanja. – pročitao je Mića.

Foto: Printscreen/RTV Pink

Nakon što su dobrovoljci odabrani i podijeljeni u šest grupa od po šest takmičara, stiglo je naredno pismo od Velikog šefa:

Na jezeru će se odigrati igra

– Sada kada su dobrovoljci odabrani, potrebno je da svaki tim sadrži tri grupe od po tri učesnika. Na jezeru će se odigrati igra, a na čamcima vas čekaju daske. Dvoje su zaduženi za veslanje, dok je treći zadužen da stoji na veslu. Potrebno je da napravite cio krug. Dobrovoljci koji veslaju moraju biti pažljivi kako ne bi dobrovoljac koji stoji pao. Svi moraju biti jako skoncentrisani, a smjenjujete se svi koji završite trku. Svaki tim će nositi svoju boju, a majice vas čekaju na jezeru – pisalo je u pismu.

Pročitajte i: ŽENA IVANA MARINKOVIĆA U SUZAMA! Jelena Ilić slomljena zbog vrijeđanja koje je pretrpjela.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS