calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JAČI NEGO IKAD! Saša Mirković objavio PONOSNE VIJESTI: Hype OSVAJA REGION CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cijela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” JELENA MARINKOVIĆ BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE Podigla je majicu, a gledaoce zaprepastio prizor! VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE Mozgalica s Harvarda koju 95 odsto ljudi nije moglo da riješi postala je viralna: Da li vi znate odgovor? ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpiti! (FOTO) SVE JE SUPER MOJ MUŽ JE BOKSER! Marija odgovorila Memi na batinanje Siniše! PARE TI BRIŠU SJEĆANJE DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju

NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Haos nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, polupan automobil… (FOTO)

Objavio: RHT
11/09/2024 1:45 PM

NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE

Tek što su obnovili odnos, već je došlo do drame!

Foto: Printscreen

Maja Marinković Filip Car obnovili su svoju ljubavnu vezu, javljaju fanovi. Jedna gospođa iz Novog Vinodolskog je i detaljno opisala susret sa parom.

Izlet u Novi Vinodolski

Iako je insistirala na anonimnosti, mještanka je opisala kako je vidjela Maju i Cara u blizini picerije “Val”, teopisala njihov izgled i ponašanje. Nažalost, nije uspjela da ih fotografiše, ali je njihov susret detaljno opisala, potvrđujući medijska nagađanja o njihovom pomirenju.

Republika
Maja i Car su se ponovo pomirili / Foto: Instagram

– Vidjela sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija “Val”. Ubrzala sam korak da bi ih bolje vidjela i zaista su oni. Htjeli su ući u piceriju, ali ona ponedjeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti – rekla je mještanka ovog primorskog grada za srbijanske medije.

– Ona je, kao i uvijek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su sjeli u crni mercedes i odjurili – poslala je ona i dodala da joj je “unuk rekao da ih viđa u Crikvenici”.

Republika
Fanovi javljaju da je došlo do haosa između Maje i Cara

NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE

Nakon ovoga, pojavile su se nove informacije, da su Maja i Car napravili haos u Crikvenici.

– Tanjug javlja da je u Crikvenici izbio ozbiljan haos! Lemuri su se pokopali za oči. Lemurica se vratila za Beograd i završila na infuziji. Od materijalne štete imamo: Razbijen Filipov telefon, polupan auto, izgrebana glavudža! Ali ne brinite, sve je sada u redu, našli su zajedničku bananu, a da oči boje mora su još tu. – glasila je poruka na Instagramu, gdje su isplivali i dokazi protiv njih dvoje, koje možete vidjeti u nastavku ovog teksta.

Foto: Instagram

Pročitajte i: ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU SA ANĐELOM! Donijela šokantnu odluku.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS