calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju Pomračenje Mjeseca 18. septembra: Brzi krajevi koji će uzdrmati naše živote na neviđene načine ANELI ISKORISTILA MATEJA: Šok-priznanje nakon skandala Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Zašto je napadnut Elme? Evo kako se izvukao i šta se sve desilo! ŠUMA JE UKLETA (VIDEO) Fondacija Sevdah ‘pronijela’ sevdalinku kroz Bosnu: U DOBOJU SE PJEVALO SILVANI U ČAST, spoj mladosti i iskustva najbolji recept za očuvanje sevdalinke NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Haos nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, polupan automobil… (FOTO) SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO RADOSNE VIJESTI! Najavio specijalnog gosta na koncertu Ace Lukasa u Ljubljani (FOTO)

Detalji ubistva u Sarajevu: Žena nožem ubila supruga, izbola ga više puta

Objavio: RHT
11/09/2024 12:30 PM

Detalji ubistva u Sarajevu na Alipašinom Polju

MUP KS. Facebook

Prema saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo u toku noći ubijen muškarac, a uhapšena je njegova supruga. 

Kako portal “Avaza” saznaje 48-godišnja Dž. J. je nožem ubila svog supruga S. J. u stanu.  

Ubola ga je više puta po tijelu.   

Detalji ubistva u Sarajevu

MUP Kantona Sarajevo saopćio je informaciju o ubistvu:

– Dana 11. septembra 2024. godine oko 03,25 sati, obaviještena je PU Novi Grad da je u stanu, u ulici Trg nezavisnosti, općina Novi Grad izvršeno krivično djelo ubistvo 58-godišnjeg S.J. iz Sarajeva.

Smrt je konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Uviđaj na licu mjesta kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu „Bare“, gdje će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija.

Izvršenje krivičnog djela

U vezu s izvršenjem krivičnog djela Ubistvo (član 166. KZ FBiH) dovodi se njegova supruga Dž.J., rođena 1976. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, koja je privedena u službene prostorije i nad njom će u toku dana biti izvršena kriminalistička obrada. Policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Čitajte i S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

Aktuelni rijaliti učesnik Marko Zec, koji je svojevremeno povezivan sa mnogim rijaliti učesnicama, navodno je bio u emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Međutim, ono po čemu je Zec takođe aktuelan je i njegova navodna veza s Jovanom Tomić Matorom, To je do detalja raskrinkala Milica Dugalić. Sa kojom se Zec našao zajedno pred sistematski pregled.

OTKRIVAMO S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA

Naime, on se “parkirao” tik uz buduću cimerku sa dubokim dekolteom Mateu Stanović. A Milica je riješila da i nju uputi u njegove prošle veze i odnose., piše “Republika”.

– Otkrila sam jednu njegovu skrivenu tajnu. Ja ga volim do neba, on je toliko dobar, ali to je istina koju narod treba da zna. – rekla je Dugalićeva.

 Energije se privlače i to je sasvim u redu. Zabavljao se s Matorom! Bio je mlad…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS