calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JAČI NEGO IKAD! Saša Mirković objavio PONOSNE VIJESTI: Hype OSVAJA REGION CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cijela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” JELENA MARINKOVIĆ BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE Podigla je majicu, a gledaoce zaprepastio prizor! VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE Mozgalica s Harvarda koju 95 odsto ljudi nije moglo da riješi postala je viralna: Da li vi znate odgovor? ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpiti! (FOTO) SVE JE SUPER MOJ MUŽ JE BOKSER! Marija odgovorila Memi na batinanje Siniše! PARE TI BRIŠU SJEĆANJE DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju

Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju

Objavio: RHT
11/09/2024 3:15 PM

Sprema se koncertni spektakl

U Domu mladih u Sarajevu očekuje nas veliki spektakl 20. septembra u 21 sat. Solistički koncert Nene Murića sa gostima.

Foto: Neno Murić

Sprema se koncertni spektakl

-Već nekoliko mjeseci sa svojom ekipom pripremam repertoar i prikupljam energiju za solistički koncert u Sarajevu. Za mene je ovo veliki izazov i jako se radujem druženju sa publikom. Pomno smo birali repertoar, spremali scenografiju i vizuelni identitet koji će pratiti koncert. Posebnu pažnju sam usmjerio na odabir gostiju. Veoma sam sretan što ću scenu podijeliti sa četiri sjajne dame. Moje gošće biće neke od trenutno najpopularnijih muzičkih imena; Jelena Tomašević, Šejla Zonić, Andrijana Božović i Jovana Bojanić. Koncert smo podijelili u dva dijela.

Dobra atmosfera

Akcent je na dobroj atmosferi, gdje ćemo izvesti pored mojih autorskih pjesama i neke od najpopularnijih pop kompozicija. U drugom dijelu odat ćemo omaž najljepšim boemskim pjesmama, bez kojih nijedan dernek ne može proći. Sa gošćama ću otpjevati nekoliko poznatih dueta, ali će publika imati priliku da uživa i u njihovom repertoaru.

Vidimo se 20. septembra u Domu mladih. Karte se  mogu kupiti online na platformi kupikartu.ba i  na biletarnicama Skenderije i BKC-a.  Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju -dodao je Neno u izjavi za medije povodom koncerta.

Čitajte i S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

Aktuelni rijaliti učesnik Marko Zec, koji je svojevremeno povezivan sa mnogim rijaliti učesnicama, navodno je bio u emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Međutim, ono po čemu je Zec takođe aktuelan je i njegova navodna veza s Jovanom Tomić Matorom, To je do detalja raskrinkala Milica Dugalić. Sa kojom se Zec našao zajedno pred sistematski pregled.

OTKRIVAMO S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA

Naime, on se “parkirao” tik uz buduću cimerku sa dubokim dekolteom Mateu Stanović. A Milica je riješila da i nju uputi u njegove prošle veze i odnose., piše “Republika”.

– Otkrila sam jednu njegovu skrivenu tajnu. Ja ga volim do neba, on je toliko dobar, ali to je istina koju narod treba da zna. – rekla je Dugalićeva.

 Energije se privlače i to je sasvim u redu. Zabavljao se s Matorom! Bio je mlad…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS