calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju Pomračenje Mjeseca 18. septembra: Brzi krajevi koji će uzdrmati naše živote na neviđene načine ANELI ISKORISTILA MATEJA: Šok-priznanje nakon skandala Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Zašto je napadnut Elme? Evo kako se izvukao i šta se sve desilo! ŠUMA JE UKLETA (VIDEO) Fondacija Sevdah ‘pronijela’ sevdalinku kroz Bosnu: U DOBOJU SE PJEVALO SILVANI U ČAST, spoj mladosti i iskustva najbolji recept za očuvanje sevdalinke NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Haos nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, polupan automobil… (FOTO) SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO RADOSNE VIJESTI! Najavio specijalnog gosta na koncertu Ace Lukasa u Ljubljani (FOTO)

PRODUKCIJA KRIJE OD MILJANE STANJE RODITELJA? Marija Kulić: “Rekli su joj da je Siniša kriv”

Objavio: RHT
11/09/2024 11:30 AM

PRODUKCIJA KRIJE OD MILJANE STANJE RODITELJA

Marija Kulić digla je javnost na noge kada je optužila da je obezbjeđenje navodno televizije Pink pretuklo Sinišu Kulića. 
Marija je sinoć objavila i izvještaj iz policije i Zemunske bolnice DETALJNIJE KLIKOM OVDJE.

Produkcija krije
Foto:instagram:samorealno/yt:elita

Međutim, mnogi su se pitali kako je to moguće da je nastao toliki haos a da je Miljana Kulić normalno ušla u rijaliti. Šta više, po Miljaninom ponašanju se ne bi uopšte reklo da je došlo do bilo kakvog problema.

Po ugovoru navodno je Miljana i Marija trebalo da uđu, ali je Marija zbog skandala odustala. Sada je Marija odgovorila kako je moguće da je Miljana ušla normalno u rijaliti a da se zaista dogodilo da je gledala kako navodno Sinišu Kulić bije obezjbeđenje.

PRODUKCIJA KRIJE OD MILJANE STANJE RODITELJA?

Produkcija krije od miljane
Foto:instagram/marijakulic_mtaz

Miljana je ušla jer su joj rekli da je njen otac kriv. Oni nisu nikada. Vjerovatno zato što je krenuo sa nama da nas otprati”., napisala je Marija.

Čitajte i S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

Aktuelni rijaliti učesnik Marko Zec, koji je svojevremeno povezivan sa mnogim rijaliti učesnicama, navodno je bio u emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Međutim, ono po čemu je Zec takođe aktuelan je i njegova navodna veza s Jovanom Tomić Matorom, To je do detalja raskrinkala Milica Dugalić. Sa kojom se Zec našao zajedno pred sistematski pregled.

OTKRIVAMO S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA

Naime, on se “parkirao” tik uz buduću cimerku sa dubokim dekolteom Mateu Stanović. A Milica je riješila da i nju uputi u njegove prošle veze i odnose., piše “Republika”.

– Otkrila sam jednu njegovu skrivenu tajnu. Ja ga volim do neba, on je toliko dobar, ali to je istina koju narod treba da zna. – rekla je Dugalićeva.

 Energije se privlače i to je sasvim u redu. Zabavljao se s Matorom! Bio je mlad…

BONUS VUDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS