calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO RADOSNE VIJESTI! Najavio specijalnog gosta na koncertu Ace Lukasa u Ljubljani (FOTO) JODŽIR U CENTRU SKANDALA: Od države dobio 25.000 eura, pa tada napravio HAOS! JELENA MARINKOVIĆ PONIŽENA! Njen ljubavnik razmjenjuje nježnosti pred njom! Nova afera drma Bijelu kuću Krvavi obračun u Banjaluci: Jedna osoba teško povrijeđena, a četiri uhapšene Detalji ubistva u Sarajevu: Žena nožem ubila supruga, izbola ga više puta ANELI I MATEJA NA KORAK DO VEZE Raskrinkali ih cimeri ih raskrinkali! POKUŠALI DA SAKRIJU OVO TEA SE GUŠI U SUZAMA! Pjevačica se slomila pred kamerama, ne može da se oporavi od šoka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Nemojte me nervirati, zgaziću te ko mrava!” JANA SVE OBJASNILA! A onda je nastao muk (VIDEO) PRODUKCIJA KRIJE OD MILJANE STANJE RODITELJA? Marija Kulić: “Rekli su joj da je Siniša kriv” ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU SA ANĐELOM! Donijela šokantnu odluku MARIJA KULIĆ BOSA PANIČNO TRČI PO PARKINGU, Miljana VRIŠTI, Siniša u NESVIJESTI? Novi HOROR detalji iz POLICIJSKOG izvještaja Anel Ahmedhodžić (25) se oprostio od reprezentacije BiH: Više nemam razloga da dolazim i igram Najčudnije ostrvo u Jadranskom moru izgleda kao otisak prsta U BiH uvezen najskuplji automobil u zadnjih 10 godina! Samo dažbine iznosile 101.611,53 KM “DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA!” Gledaoci šokirani ponašanjem voditeljice: “Ovo je sve gore i gore” Sarajevska premijera predstave “Kiselina” svečano otvara 6. Sarajevo Fest

MAJA I CAR SE TAJNO VIĐALI U HOTELU PA SE I POTUKLI!? Gore društvene mreže! EVO OVO JE RAZLOG

Objavio: RHT
11/09/2024 9:15 AM

MAJA I CAR SE TAJNO VIĐALI

Maja Marinković i Filip Car, navodno, obnovili su svoju ljubavnu romansu, što i dalje ne žele da priznaju za medije. No, raskrinkali su ih fanovi, koji su na mrežama objelodanili dokaze da su zajedno u jednom luksuznom hotelu u Novom Vinodolskom, u Hrvatskoj.

Maja i car se tajno viđali
Foto:yt/zadruga official

MAJA I CAR SE TAJNO VIĐALI

Njih dvoje i dalje ništa ne priznaju, već o svojoj ljubavi ćute! Sada se, navodno, pojavio očevidac koji je do detalja ispričala gdje je tačno i u kom izdanju vidjela Maju i Cara. I to kako bi potvrdila pisanja medija o njihovom pomirenju.

– Vidjela sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija “Val”. Ubrzala sam korak da bi ih bolje vidjela i zaista su oni. Htjeli su ući u piceriju, ali ona ponedjeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti. – rekla je mještanka ovog primorskog grada.

– Ona je, kao i uvijek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su sjeli u crni mercedes i odjurili. – rekla je ona i dodala da joj je “unuk rekao da ih viđa u Crikvenici”.

SKANDAL NAKON POMIRENJA?

Veza Maje i Cara uvijek je bila turbulentna da li pred kamerama ili van istih.

Tako se sada pojavila objava na društvenoj mreži Instagram u kojoj se tvrdi da je došlo do haosa. Naime, navodno Car nije htio javno da prizna pomirenje sa Majom, te je ona napravila lom.

Foto:instagram/tweety o eliti

Bili su zajedno jedno poslijepodne i vjerovatno su se potukli jer on nije htio da prizna vezu medijima”., pisalo je u objavi.

Danijela Dimitrovska uklanja sve što je podsjeća na bivšeg supruga

Pročitajte i: Danijela Dimitrovska uklanja sve što je podsjeća na bivšeg supruga, odlučila se na drastičan potez.

Bivša manekenka i sadašnja voditeljka Danijela Dimitrovska nedavno je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu da je započela proces uklanjanja tetovaže sa desne ruke, konkretno sa prednje strane šake.

Danijela Dimitrovska uklanja sve što je podsjeća na bivšeg supruga/Foto: Instagram

Ova tetovaža, koja je nastala tokom njenog braka sa Ognjenom Amidžićem, nije jedina na njenom tijelu, ali je odlučila da se baš ove trajno riješi.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS