calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju Pomračenje Mjeseca 18. septembra: Brzi krajevi koji će uzdrmati naše živote na neviđene načine ANELI ISKORISTILA MATEJA: Šok-priznanje nakon skandala Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Zašto je napadnut Elme? Evo kako se izvukao i šta se sve desilo! ŠUMA JE UKLETA (VIDEO) Fondacija Sevdah ‘pronijela’ sevdalinku kroz Bosnu: U DOBOJU SE PJEVALO SILVANI U ČAST, spoj mladosti i iskustva najbolji recept za očuvanje sevdalinke NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Haos nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, polupan automobil… (FOTO) SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO RADOSNE VIJESTI! Najavio specijalnog gosta na koncertu Ace Lukasa u Ljubljani (FOTO) JODŽIR U CENTRU SKANDALA: Od države dobio 25.000 eura, pa tada napravio HAOS! JELENA MARINKOVIĆ PONIŽENA! Njen ljubavnik razmjenjuje nježnosti pred njom! Nova afera drma Bijelu kuću Krvavi obračun u Banjaluci: Jedna osoba teško povrijeđena, a četiri uhapšene Detalji ubistva u Sarajevu: Žena nožem ubila supruga, izbola ga više puta ANELI I MATEJA NA KORAK DO VEZE Raskrinkali ih cimeri ih raskrinkali! POKUŠALI DA SAKRIJU OVO TEA SE GUŠI U SUZAMA! Pjevačica se slomila pred kamerama, ne može da se oporavi od šoka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Nemojte me nervirati, zgaziću te ko mrava!” JANA SVE OBJASNILA! A onda je nastao muk (VIDEO) PRODUKCIJA KRIJE OD MILJANE STANJE RODITELJA? Marija Kulić: “Rekli su joj da je Siniša kriv”

“DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA!” Gledaoci šokirani ponašanjem voditeljice: “Ovo je sve gore i gore”

Objavio: RHT
11/09/2024 10:00 AM

“DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA!” Gledaoci šokirani ponašanjem voditeljice: “Ovo je sve gore i gore”

Voditeljica Dušica Jakovljević godinama je zaštitni voditelj rijalitija, ali čini se da je njen nastup u novoj sezoni zbunio publiku.

Mnogi su primijetili da se ponašanje Dušice promijenilo, samim tim utiče i na sam program. Tako mahom mogu se vidjeti vrlo slični komentari, a glavna tema je Dušica u kako kažu neartikulisanim pokretima.

DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA

“DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA!” Gledaoci šokirani ponašanjem voditeljke: “Ovo je sve gore i gore”
Foto:yt:zadrugaofficial

“PROMJENA JE OČIGLEDNA”

Osim ponašanja, mnoge brine voditeljicino zamuckivanje, bježanje od teme ali i previše “ubacivanja i pričanja o sebi”., što voditelj ne bi trebalo da radi.

“Boze dragi, sta se to desilo Dušici pa sapliće jezikom, pogledom luta jer nema fokus. Rečenice besmislene, humor kojim se pokušava istaći je OČAJ !!! ŽENA JE ZA PENZIJU.”, glasio je jedan od komentara sa najviše lajkova i podrške a mahom su ostali vrlo slični

Foto:youtube/elita

“Au Dušica je jeziva, zapliće, nema skladan tok misli, krene, pa počne da se smije svojim glupim salama. Zamuckuje, pa priča o sebi, ona nije normalna definitivno. A ovaj govor, kroz nos, sve gore i gore zvuči”., glasio je jedan od komentara.

Ponašanje voditeljice danima je tema komentara kao i u noći ulazaka kada je imala vrlo “energično” i “euforično” ponašanje tokom ulaska Nenada Marinkovića Gasttozza.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS