calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JODŽIR U CENTRU SKANDALA: Od države dobio 25.000 eura, pa tada napravio HAOS! JELENA MARINKOVIĆ PONIŽENA! Njen ljubavnik razmjenjuje nježnosti pred njom! Nova afera drma Bijelu kuću Krvavi obračun u Banjaluci: Jedna osoba teško povrijeđena, a četiri uhapšene Detalji ubistva u Sarajevu: Žena nožem ubila supruga, izbola ga više puta ANELI I MATEJA NA KORAK DO VEZE Raskrinkali ih cimeri ih raskrinkali! POKUŠALI DA SAKRIJU OVO TEA SE GUŠI U SUZAMA! Pjevačica se slomila pred kamerama, ne može da se oporavi od šoka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Nemojte me nervirati, zgaziću te ko mrava!” JANA SVE OBJASNILA! A onda je nastao muk (VIDEO) PRODUKCIJA KRIJE OD MILJANE STANJE RODITELJA? Marija Kulić: “Rekli su joj da je Siniša kriv” ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU SA ANĐELOM! Donijela šokantnu odluku MARIJA KULIĆ BOSA PANIČNO TRČI PO PARKINGU, Miljana VRIŠTI, Siniša u NESVIJESTI? Novi HOROR detalji iz POLICIJSKOG izvještaja Anel Ahmedhodžić (25) se oprostio od reprezentacije BiH: Više nemam razloga da dolazim i igram Najčudnije ostrvo u Jadranskom moru izgleda kao otisak prsta U BiH uvezen najskuplji automobil u zadnjih 10 godina! Samo dažbine iznosile 101.611,53 KM “DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA!” Gledaoci šokirani ponašanjem voditeljice: “Ovo je sve gore i gore” Sarajevska premijera predstave “Kiselina” svečano otvara 6. Sarajevo Fest Kakvo nas vrijeme očekuje danas

Dnevni horoskop za srijedu, 11. septembar 2024: Bik izvlači korist iz promjena, Škorpija slavi uspjeh, a Vi?

Objavio: RHT
11/09/2024 9:00 AM

Dnevni horoskop za 11 septembar

 Dnevni horoskop za 11 avgust Izvor: New Africa/Shutterstock

Dnevni horoskop za 11. septembar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 11. septembar 2024. godine kaže da je danas povoljan da odlučno preduzmete neke korake od kojih zazirete i usredsredite se na ostvarenje važnih ciljeva. Zauzeti, očekujte podršku partnera u svakodnevnim izazovima. Izbjegavajte pretjerane napore.

BIK

Vaš dnevni horoskop savjetuje da ostanite smireni, prilagodite se promjenama i izvučete korist iz svake situacije. Zauzeti, u vašoj vezi vladaju mir razumijevanje. Pazite na stres, pronađite vremena za opuštanje.

BLIZANCI

Nakon nervoznog jutra, posao će teći lakše ukoliko zadržite pozitivan stav. Zauzeti, dan je u znaku porodičnih obaveza koje će vam donijeti zadovoljstvo. Ukoliko nemate partnera, ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta. Povedite računa o ishrani.

RAK

Zadržite prisebnost i pažljivo analizirate odnose s kolegama. U ljubavi, ispravite greške iz prošlosti i radite na obnovi povjerenja s partnerom. Slobodni, moguća su nova poznanstva koja će unijeti osvježenje u vaš život. Zdravlje je dobro.

LAV

Danas ćete brzo postići uspjeh i zbog toga biti veoma zadovoljni. U ljubavi, razgovor s partnerom razriješit će nesuglasice. Ukoliko ste slobodni, dobar je trenutak za novo poznanstvo ili flert. Izbjegavajte napetost, fokusirajte se na pozitivne misli.

DJEVICA

Upornost će vam pomoći da prebrodite izazove. Ne odustajte samo zato što je teško! Miran dan sa partnerom, posvetite se zajedničkim hobijima. Što se zdravlja tiče, ne trošite previše energiju na nebitne stvari. 

VAGA

Danas neće biti lako, ali popodne će donijeti rješenja za probleme koji vas dugo muče. Zauzeti, dobri odnosi s partnerom, prijaju mu vaša smirenost i strpljenje. Slobodni, ne očekujte previše, ali budite otvoreni za nova poznanstva. Izbjegavajte stres.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop kaže da vam početak dana donosi uspjeh u mnogim poslovima. Samo ne brzajte! Ukoliko ste u vezi, pravi je trenutak da obnovite strasti s partnerom.  Vrijeme je za opuštanje, izbjegavajte napor.

STRIJELAC

Postižite ciljeve s lakoćom, uz malo truda sve ide glatko. Ukoliko ste u vezi, partner će podržati vaše ideje, što će pomoći da uspostavite još veću bliskost. Slobodni, otvoreni ste za nova iskustva. Fizička aktivnost se preporučuje, ali se ne iscrpljujte.

JARAC

Za vas dan će teći glatko, na poslu obavljate sve dužnosti s lakoćom. U ljubavi su moguća manja neslaganja s partnerom, ali ćete brzo prevazići sve probleme. Slobodni, očekujte iznenadna poznanstva ili interesantne razgovore. Posvetite se opuštanju i uživanju u malim stvarima. 

VODOLIJA

Budite oprezni u donošenju odluka, kasnije ćete imati više prilika da sprovedete sve ideje u akciju. Ukoliko ste zauzeti, partner će vas podržati u izazovima, ali se potrudite da budete jasni u komunikaciji. Slobodne očekuju prijatna poznanstva, ali se ne zalijećite. Fizička aktivnost će pomoći da se osjećate bolje. 

RIBE

Danas lako pronalazite rješenja i sklapate korisne dogovore. Zauzeti, posvetite se partneru, to će vas dodatno zbližiti. Slobodni, intuicija vas može uputiti na sklapanje zanimljivih poznanstava. Slušajte svoje tijelo, odmor je ključan.

Pročitajte i: Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS