calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Možeš da mi NAPRAVIŠ DIJETE!” JEDVA PUNOLJETNA DJEVOJKA se MOTA OKO GASTOZA, koji ne zna šta ga je snašlo! Evo kako je REAGOVAO UŽIVO U EMISIJI! Anđela šaputala u bubicu da joj PRODUKCIJA NAMIJEŠTA? “E, nećete, ne zvala se ja…” Danijela Dimitrovska uklanja sve što je podsjeća na bivšeg supruga, odlučila se na drastičan potez MAJA I CAR VIĐENI ZAJEDNO U NOVOM VINODOLSKOM!? Obnovili VEZU, pa se KRIJU!? Ona ih RAZOTKRILA: “Sjeli su u crni Mercedes i odjurili!” Zmajevi u Budimpešti osvojili prvi bod pod Barbarezovim vodstvom (PREMIJERA) “OCU JE SJEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!” Ovako danas izgleda žena koju je Sulejman OSTAVIO TRUDNU zbog Šeherezade: Uništio joj je život, ona iz osvete ABORTIRALA STANISLAV KROFAK POSLAO ŠA PORUKU IZ SPOLJNOG SVIJETA PREKO BEBICE!? Riješili da isprovociraju repera!? Ove riječi mu odzvanjaju u glavi! (FOTO) BORA PRIJE SMRTI ODUŠEVIO OVIM POSTUPKOM Javnost za ovo nije znala, to je bilo njegovo posljednje pojavljivanje! KAKAV BLAM! Milica Veselinović NIJE ZNALA da je SNIMLJENA pa pričala SVE O ODNOSU sa STEFANOM KARIĆEM! A onda spomenula i BEBU Reakcija princeze Šarlot na poljubac Vilijama i Kejt postala hit na Twitteru IZDATO HITNO UPOZORENJE MICROSOFTA! Ažurirajte Windows odmah! Stručnjaci objavili dokaz koncepta (PoC) za kritičan sigurnosni propust! Snimak ne laže! Muž Aleksandre Prijović ljubi Sandru Afriku OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Na mrežama njen ukus za enterijer porede sa Kim Kardašijan! Pjevačica pokazala svaki detalj! (FOTO) Šok u rijalitiju: Anđela Đuričić već izbačena SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO)

OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Na mrežama njen ukus za enterijer porede sa Kim Kardašijan! Pjevačica pokazala svaki detalj! (FOTO)

Objavio: RHT
10/09/2024 8:45 PM

OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU!

OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Foto:Hypetv.rs

Pjevačica Nataša Bekvalac je prije nešto više od četiri godine godine zbog poslovnih obaveza odlučila da njeno stalno mjesto boravka bude srprska prijestonica. Iz Novog Sada se preselila za Beograd.

Srpska barbi se maksimalno posvetila renoviranju svog doma na Dedinju gdje živi sa kćerkama. Stan je uredila po posljednjoj modi, a u svakoj prostoriji njenog doma preovladavaju svijetle boje.

Preuređenje enterijera je trajalo pola godine, a pjevačica je vodila brigu o svakom detalju. Prihvatila je sve prijedloge i sugestije koje joj je dao arhitekta i danas konačno ima svoju oazu mira.

U stanu je promijenila sve do najmanje sitnice, a za jedan krevet je dala 2.500 eura, pisali su mediji.

– Krenuli smo ispočetka. Od poda do plafona. Faza- siva. Željela sam samo jedno… da ništa, baš ništa, ni jedna jedina stvar, sitnica, nema veze sa prošlošću. Ove djevojke ne žive u prošlosti.

Po prirodi sam esteta, klasična vaga. Moje želje u vezi sa našom kućom niko bolje ne bi mogao razumjeti od prijatelja kuće. Konačno mi se sviđa šta u njemu vidim – objasnila je jednom prilikom Bekvalčeva, nakon što je cio stan renovirala.

Prostrani dnevni boravak, svjetlo orijetntisan, opremljen je nameštajem u svijetlim nijansama i preovladava bijela boja. U dnevnoj sobi se nalazi i velika udobna garnitura sive boje ispred koje se nalazi masivni sto punog drveta i veliki kućni bioskop.

Ovaj kutak je idealno mjesto za fotografisanje, te tako Bekvalčeva nerijetko pratioce počasti ponekom fotografijom iz svog savršeno uređenog doma.

Viseći lusteri neobičnog oblika takođe doprinose ljepoti enterijera ove prostorije, kao i brojni taburei, police, ogledalo i visoko cvijeće. Za razliku od drugih dama, koje bi sav novac potrošile na garderobu i asesoare, ona bi na dobar komad namještaja.

Pjevačica pokazala svaki detalj!

– Neke žene daju čitava bogatstva na torbe, cipele, nakit. Sve to razumijem, ali ja sam druge fele. Prijatelj mi je jedanput rekao da se tresem pred dobrim komadom namještaja kao normalne žene u Šanelu. Nije pogriješio – rekla je ona jednom prilikom.

I kuhinja je odličan kutak za dobre fotografije, kada ga uređuje ova pjevačica. Bekvalčeva obožava da kuha za nasljednice i veliki dio slobodnog vremena provodi u kuhinji, kao prave domaćice. I u ovoj prostoriji dominiraju bijele boje nameštaja. Sve je opremljeno neophodnom bijelom tehnikom dok je trpezarijski sto svakako prava zvijezda stana.

Isti ukus kao Kim Kardašijan

Ono što su primijetili fanovi pjevačice, jeste da Bekvalčeva ima gotovo isti ukus kao Kim Kardašijan za kućni dekor, budući da obje u svom domu imaju identične komade namještaja u svijetlim bojama. Mnogi primjećuju da su im namještaj i omiljeni dijelovi stana vrlo slični.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS