calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Možeš da mi NAPRAVIŠ DIJETE!” JEDVA PUNOLJETNA DJEVOJKA se MOTA OKO GASTOZA, koji ne zna šta ga je snašlo! Evo kako je REAGOVAO UŽIVO U EMISIJI! Anđela šaputala u bubicu da joj PRODUKCIJA NAMIJEŠTA? “E, nećete, ne zvala se ja…” Danijela Dimitrovska uklanja sve što je podsjeća na bivšeg supruga, odlučila se na drastičan potez MAJA I CAR VIĐENI ZAJEDNO U NOVOM VINODOLSKOM!? Obnovili VEZU, pa se KRIJU!? Ona ih RAZOTKRILA: “Sjeli su u crni Mercedes i odjurili!” Zmajevi u Budimpešti osvojili prvi bod pod Barbarezovim vodstvom (PREMIJERA) “OCU JE SJEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!” Ovako danas izgleda žena koju je Sulejman OSTAVIO TRUDNU zbog Šeherezade: Uništio joj je život, ona iz osvete ABORTIRALA STANISLAV KROFAK POSLAO ŠA PORUKU IZ SPOLJNOG SVIJETA PREKO BEBICE!? Riješili da isprovociraju repera!? Ove riječi mu odzvanjaju u glavi! (FOTO) BORA PRIJE SMRTI ODUŠEVIO OVIM POSTUPKOM Javnost za ovo nije znala, to je bilo njegovo posljednje pojavljivanje! KAKAV BLAM! Milica Veselinović NIJE ZNALA da je SNIMLJENA pa pričala SVE O ODNOSU sa STEFANOM KARIĆEM! A onda spomenula i BEBU Reakcija princeze Šarlot na poljubac Vilijama i Kejt postala hit na Twitteru IZDATO HITNO UPOZORENJE MICROSOFTA! Ažurirajte Windows odmah! Stručnjaci objavili dokaz koncepta (PoC) za kritičan sigurnosni propust! Snimak ne laže! Muž Aleksandre Prijović ljubi Sandru Afriku OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Na mrežama njen ukus za enterijer porede sa Kim Kardašijan! Pjevačica pokazala svaki detalj! (FOTO) Šok u rijalitiju: Anđela Đuričić već izbačena SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO)

EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pjevačica se oprostila od djevojčice potresnim riječima

Objavio: RHT
10/09/2024 7:45 PM

EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA!

Cijela Turska tragala je za djevojčicom Narin Guran (8), koja je nestala, a pronađena je jučer mrtva u potoku u Dijarbakiru i sumnja se da je ubijena. Tijelo djevojčice pronađeno je dva kilometara od Narininog rodnog sela. Nakon što je djevojčica pronađena, policija je započela akciju u kojoj su uhapšene 24 osobe. Među njima su djevojčicini roditelji, dva starija brata, troje ujaka, stričevi i strina.

EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Foto: Instagram

Sada se oglasila i Emina Jahović, koja dugi niz godina živi u Turskoj. Ona se oprostila od tragično nastradale Narin i objavila njenu fotografiju.

Тo nije meso i krv, već srce koje nas čini očevima i sinovima.” Džonatan Šiler, napisala je ona citirajući bolni citat poznatog američkog advokata.

Pojedini turski mediji prenijeli su da su djevojčicina majka, sestra i još neki članovi porodice brisali poruke na WhatsApp-u. Prema preliminarnim rezultatima obdukcije djevojčica je imala povrede na vratu, kao i prelom noge. Guverner Dijarbakira, gdje je djevojčica nestala 21. avgusta, saopštio je da je tijelo djevojčice stavljeno u džak, sakriveno granjem i kamenjem i ostavljeno na obali potoka.

Ukupno je 24 ljudi, uključujući majku, oca, braću i ujake djevojčice, privedeno nakon što je nađeno tijelo Narin 19 dana od njenog nestanka, u džaku u potoku oko dva kilometra od sela u Turskoj u kojem je živjela, piše Duvarenglish.com. Ona je sahranjena. Rođaci ubijene 8-godišnje djevojčice Narin Guran stavili su nevjestin veo na njen kovčeg tokom sahrane kojoj uži članovi porodice nisu mogli da prisustvuju jer su u pritvoru zbog optužbi povezanih sa njenom smrću.

Stric djevojčice, koji je bio starješina sela u kojem je Narin živjela, uhapšen je 2. septembra. Nakon pronalaska njenog tijela privedene su 24 osobe, među kojima majka, otac, dva starija brata, trojica ujaka, te strina i ranije uhapšeni stric.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS