calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO) Teška nesreća na M-4: Dijelovi auta rasuti po cesti, jedno vozilo završilo na krovu, obustavljen saobraćaj EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pjevačica se oprostila od djevojčice potresnim riječima DA, TAČNO JE! Jovana Pajić konačno priznala sve o odnosu s Marijom Šerifović MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Uskoro očekuju bebu?! Evo kako je saznao! Bojan Tomović najavljuje haos: PROMIJENIO SAM VJERU, POKUŠAO SAM SEBI NAŠKODITI, SAD IDEM U RIJALITI DA IM SVE POMUTIM! RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Zbog ovog njenog poteza se usijale društvene mreže! EVO DOKAZA! (FOTO) Mađari u panici zbog bh. pristalica: “Strašni navijači pripremaju nešto neviđeno” CITY HYPE: Ana Ćurčić oštro o Mileni Kačavendi i Anđeli Đuričić! Ana Lazarević otkriva da li će ona i Janko uskoro stati na ludi kamen! Moka Slavnić otvorio dušu: Anđela i Zvezdan su SUĐENI JEDNO DRUGOM NIŠTA OD VEZE SA ANELI?! Gastozz se ne odvaja od ove djevojke! AHMIĆEVA “NA APARATIMA”! PORODILA SE KĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Virdžinija dala nasljedniku ime po pokojnom ocu! Fotka malog Siniše obišla cijeli svijet! (FOTO) JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI! Nije više mogla da ih gleda! Fatima ih sve ISTJERALA IZ KUĆE! Elmedin se uhvatio posla i šuti Žanamari prošetala u bijeloj haljini s izrezima: Pokazala bujne grudi S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

“NENAD JE UPOZNAO NAŠU FAMILIJU!” Prvo oglašavanje Site Ahmić! Evo kako gleda na druženje Gastoza i Aneli

Objavio: RHT
10/09/2024 3:45 PM

Prvo oglašavanje Site Ahmić

Drugoplasiran rijaliti učesnica iz prošle sezone Aneli Ahmić uselila se ponovo u “Belu kuću” i postala dio osme sezone rijalitija. 

Foto: Hype

Nakon što svi komentarišu bliskost Aneli Ahmić i Nenada Marinkovića Gastoza, i njihovo druženje, oglasila se Sita Ahmić.

Prvo oglašavanje Site Ahmić

Otkrila je kako gleda na njihovo druženje, te je svima stavila do znanja da one Gastoza gledaju kao člana porodice.

Sita Ahmić
 Foto: Instagram

– Samo ću kratko da kažem, Gastoz i ja smo bili zajedno u rijalitiju i ostali smo baš dobri. Upoznala sam ga sa Aneli, i pitao je da mu bude u spotu. Gastoz je dolazio i kod nas u Sarajevo i upoznao neke članove naše familije!!! Nikad u životu Aneli i on nisu bili skupa, a devet godina se znamo svi tako da odmah skratimo ovo. Svako polazi od sebe pa je nejasno da muško u žensko ako se poznaju, takvim mozgovima da nisu imali ništa od prijateljstva! – napisala je Sita pa dodala:

– Apsolutno podržavam njihovo druženje jer je Gastoz dobar i pozitivan momak za kojeg mogu reći da je kao porodica.

Snimali spot zajedno 

Gledaoci, ali i ostali učesnici bili su iznenađeni njegovim ulaskom, a najviše mu se obradovala Aneli Ahmić. Njihov razgovor privukao je ogromnu pažnju javnost, te se već danas špekuliše da je Ahmić bacila oko na Gastoza. 

Ipak, njih dvoje se poznaju odranije. Reper je aktuelnu učesnicu prije nekoliko godina angažovao u jednom svom spotu. 

Aneli je bila jedna od glavnih uloga u video rješenju za pjesmu “Problem” i glumila djevojku koja zavodi Nenada. Ali je tada izgledala dosta drugačije te je mnogi nisu prepoznali.

U zavodljivom crnom bodiju i mrežastim čarapama uvijala se u nekim kadrovima, ali i bujnog poprsja ležala je pored Gastoza.

Ahmićeva i Gastoz detalje poznanstva nisu otkrivali u rijalitiju, ali je svima njihov odnos izgledao suviše blizak za prvo upoznavanje.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS