calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Uskoro očekuju bebu?! Evo kako je saznao! Bojan Tomović najavljuje haos: PROMIJENIO SAM VJERU, POKUŠAO SAM SEBI NAŠKODITI, SAD IDEM U RIJALITI DA IM SVE POMUTIM! RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Zbog ovog njenog poteza se usijale društvene mreže! EVO DOKAZA! (FOTO) Mađari u panici zbog bh. pristalica: “Strašni navijači pripremaju nešto neviđeno” CITY HYPE: Ana Ćurčić oštro o Mileni Kačavendi i Anđeli Đuričić! Ana Lazarević otkriva da li će ona i Janko uskoro stati na ludi kamen! Moka Slavnić otvorio dušu: Anđela i Zvezdan su SUĐENI JEDNO DRUGOM NIŠTA OD VEZE SA ANELI?! Gastozz se ne odvaja od ove djevojke! AHMIĆEVA “NA APARATIMA”! PORODILA SE KĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Virdžinija dala nasljedniku ime po pokojnom ocu! Fotka malog Siniše obišla cijeli svijet! (FOTO) JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI! Nije više mogla da ih gleda! Fatima ih sve ISTJERALA IZ KUĆE! Elmedin se uhvatio posla i šuti Žanamari prošetala u bijeloj haljini s izrezima: Pokazala bujne grudi S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze Amerikanke otkrile koja veličina muškog ponosa je idealna: Odgovor će vas sigurno iznenaditi SKANDAL! Katastrofa! Janjuš na Pinku: “Nabijem na k*rac cijeli Beograd” (VIDEO) Inovacija u bh. omladinskom fudbalu: FK Željezničar i AK Novi Grad uvode novitete kroz projekt Atletska ABCDa “NENAD JE UPOZNAO NAŠU FAMILIJU!” Prvo oglašavanje Site Ahmić! Evo kako gleda na druženje Gastoza i Aneli

(18+) EKSPLICITNI SNIMAK RIJALITI UČESNICE SA NAJVEĆIM GRUDIMA! Vidi se sve

Objavio: RHT
10/09/2024 2:45 PM

EKSPLICITNI SNIMAK RIJALITI UČESNICE

Monika Stanojkova je influenserka iz Sjeverne Makedonije koja je prije nekoliko dana ušla u rijaliti program.

(18+)
Foto:privatna arhiva

Ona tiktokerka i influenserka svojom pojavom je sve zasjenila zbog poprilično velikog dekoltea. Međutim, navodi se i da Monika i nije toliko naivna.

EKSPLICITNI SNIMAK RIJALITI UČESNICE

Na adresu redakcije portala Hypetv.rs stigao je poprilično eksplicitan video na kom je, kako tvrde, baš ona.

Djevojka na snimku se snimala u baš “golišavim” pozama. Navodno, djevojka za koju se tvrdi da je Monika je u prvom dijelu podigla majicu iz koje su ispale ogromne grudi. A djeluje kao da je imala namjeru da zabavi nekoga sa druge strane ekrana.

Potom se okrenula i pokazala zadnjicu i međunožje.Foto:privatna arhiva Monika Stanojkova

Monika je izjavila da ima oženjenog dečka koji ima dvoje djece. Kako ističe, njegova žena zna da ima djevojku, ali ne i da je u pitanju Monika. Njen dečko se plaši da će biti prevaren u rijalitiju, a ona ne krije da je njen tip Stanislav Krofak.

Ne zna da sam to ja, ali zna da ima nekoga. Traje to dvije godine, tako funkcioniše taj brak. Nisam ja prva. Nije mi smetalo”. – rekla je Monika.

EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO)

Pročitajte i: EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO).

Šta Janjuš radi u Prijepolju? / Foto: hype

Foto: Hype

Naš voditelj Sulejman Memo Haljevac bio je na čeli Hype ekipe koja je posjetila Marka Janjuševića Janjuša u Prijepolju, gdje popularni rijaliti igrač vozi viljuškar! Da dobro ste pročitali, viljuškar.

“Svi žele i vole da se slijaju sa njim” – istakao je Haljevac i dodao:

“Svi ga žele. Pripolje sa Janjušem je predivno!

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS