calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Teška nesreća na M-4: Dijelovi auta rasuti po cesti, jedno vozilo završilo na krovu, obustavljen saobraćaj EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pjevačica se oprostila od djevojčice potresnim riječima DA, TAČNO JE! Jovana Pajić konačno priznala sve o odnosu s Marijom Šerifović MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Uskoro očekuju bebu?! Evo kako je saznao! Bojan Tomović najavljuje haos: PROMIJENIO SAM VJERU, POKUŠAO SAM SEBI NAŠKODITI, SAD IDEM U RIJALITI DA IM SVE POMUTIM! RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Zbog ovog njenog poteza se usijale društvene mreže! EVO DOKAZA! (FOTO) Mađari u panici zbog bh. pristalica: “Strašni navijači pripremaju nešto neviđeno” CITY HYPE: Ana Ćurčić oštro o Mileni Kačavendi i Anđeli Đuričić! Ana Lazarević otkriva da li će ona i Janko uskoro stati na ludi kamen! Moka Slavnić otvorio dušu: Anđela i Zvezdan su SUĐENI JEDNO DRUGOM NIŠTA OD VEZE SA ANELI?! Gastozz se ne odvaja od ove djevojke! AHMIĆEVA “NA APARATIMA”! PORODILA SE KĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Virdžinija dala nasljedniku ime po pokojnom ocu! Fotka malog Siniše obišla cijeli svijet! (FOTO) JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI! Nije više mogla da ih gleda! Fatima ih sve ISTJERALA IZ KUĆE! Elmedin se uhvatio posla i šuti Žanamari prošetala u bijeloj haljini s izrezima: Pokazala bujne grudi S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze Amerikanke otkrile koja veličina muškog ponosa je idealna: Odgovor će vas sigurno iznenaditi

BEBICA NAPAO TEODORU! BLAM! Nevolje u raju, svi se samo smiju!

Objavio: RHT
10/09/2024 3:30 PM

Bebica napao Teodoru

Nenad Macanović Bebica je napravio ljubomornu scenu Teodori Delić! Nastala je opća pometnja u Bijeloj kući!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nije prošlo mnogo vremena od kako su ušli u rijaliti, a počele su prve svađe i razmirice!

Nenad Macanović Bebica spremao večeru u kuhinji, Teodora Delić je prošla pored njega u kratkoj spavaćici, što je bilo dovoljno da ga izbaci iz takta.

Bebica napao Teodoru

On je smatrao da je njena odjeća previše provokativna, kao i da ističe njeno bujno poprsje, te je odmah krenuo da se buni.

Macanović joj je, top prilikom, skrenuo pažnju na to, ali nju nije pretjerano potreslo to što se njemu ne dopada njeno izdanje.

– Ma… dobro. Idi najbolje gola – odbrusio je Bebica.

Podsjetimo, Nenad Macanović Bebica je nedavno istetovirao lik svoje partnerke Teodore Delić. Sada je i ona došla na red, te je istetovirala za njih veoma bitan datum. Teodora je na društvenim mrežama pokazala tetovažu na kojoj je ispisan datum prvi novembar.

Pročitajte i: HAOS U ŠIMANOVCIMA: Da li je rijaliti vrijedan života?

DANAS HAOS U ŠIMANOVCIMA

Tim povodom naš voditelj Sulejman Memo Haljevac se pita zašto šute Kulići?

– Da li je novac vrjedniji od života? I ponosa – istakao je Haljevac i dodao:

– Pogledajte sve u videu ispod.

https://youtube.com/watch?v=bwtWaxhz1wI%3Ffeature%3Doembed

HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA LJEKARSKI IZVJEŠTAJ IZ KBC ZEMUN! KLIK OVDJE ZA VIŠE DETALJA

A sada Hype ekskluzivno pokazuje i policijski izvještaj od te večeri sa izjavama Marije i Siniše Kulić:

– Dana 07.09.2024 godine oko 20:15 časova sa svojom suprugom Marijom i ćerkom Miljanom sam se dovezao do Šimanovaca do „PFI Studios”. Gde se održava rijaliti pod nazivom „Elita 8″, a u kom učestvuju moja supruga Marija i kćerka Miljana. – počinje Siniša svoju izjavu u policiji.

IZVADIO JE PIŠTOLJ I REPETIRAO U SINIŠU: “Sad ću da te UBIJEM, majku ti j*bem!” HYPE EKSKLUZIVNO u posedu POLICIJSKOG IZVEŠTAJA “Iz produkcije su se SMEJALI!”
Foto: Privatna arhiva

– Po dolasku do ulazne kapije, sačekao nas je radnik obezbjeđenja koji nam je rekao da se
smjestimo u apartman br. 6, te nam digao rampu kako bismo ušli u krug „PFI studios”.

– Nakon prolaska kroz tu rampu, posle nekih 20-30 metara, naišli smo na drugu rampu koju nam je isto neko podigao kako bismo prošli. Vozio sam polako kako bih  vidio gdje se nalazi apartman br. 6 u kojem treba da se smjeste Marija i Miljana.

– Dok sam vozio tom ulicom, bukvalno sam napravio krug i ponovo došao do druge rampe kroz koju sam prošao, te sam skrenuo na parking sa moje desne strane.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS