calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO) “REKLA SI DA PLJUJE KRV, A ON PUŠI CIGARU!” Marija Kulić otkrila kako je nastala slika ispred Zemunske bolnice Kraljica Njujorka ludo zaljubljena, poljupci zasladili titulu: Tako sam sretna Neno Murić najavio goste na koncertu u Domu mladih: “Veliki izazov” KONAČNO ZAVRŠENA VJEŠTAČENJA U SLUČAJU DANKE ILIĆ: Tri kamere snimale u vrijeme njenog nestanka! Stigli rezultati iz Beograda Mašina usmrtila radnika u Gračanici: Tijelo potpuno smrskano Direktor banke u BiH osumnjičen da je oštetio šest osoba za 668.199 KM HARIS Džinović PROMIJENIO NAVIKE: U šok izdanju, svi se pitaju šta je u pitanju! Otkriveni detalji razgovora Maje sa OVIM MUŠKARCEM! “Sad joj prija pauza” Objavljena knjiga Seada Hasovića “Dnevnik noćnog urednika”: Promocija u subotu u rodnom Brčkom STANISLAV NAPOKON PREKINUO ŠUTNJU: Zaprepastiće vas razlog raskida sa Majom! HAOS U ŠIMANOVCIMA: Da li je rijaliti vrijedan života? SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO OVISNOSTI! Pjevač zbog lijekova za smirenje preživio horor! HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: “GUBI SVIJEST! Povrede LICA, grudnog koša, GLAVE!” Otkrivamo u kakvom je stanju Siniša Kulić primljen u BOLNICU – IZVJEŠTAJ LJEKARA specijaliste KBC Zemun! Iz BIHAMK-a upozoravaju na jak vjetar: Učestali i odroni kamenja ČUVENI SRPSKI BIZNISMEN HELIKOPTEROM NAPUSTIO ZEMLJU: OSTAVIO FIRMU U STEČAJU, A UZ TO PRODAJE ČAK I SVOJ “HRAM”

ČUVENI SRPSKI BIZNISMEN HELIKOPTEROM NAPUSTIO ZEMLJU: OSTAVIO FIRMU U STEČAJU, A UZ TO PRODAJE ČAK I SVOJ “HRAM”

Objavio: RHT
10/09/2024 10:30 AM

ČUVENI SRPSKI BIZNISMEN HELIKOPTEROM NAPUSTIO ZEMLJU

Rodoljub Drašković je završio stečaj u preduzeću „Swisslion“ prehrambena industrija Trebinje pred stečajnim sudom u Trebinju, prenosi regionalni medij.

Time je, kako se navodi u saopštenju, “izmirio sve finansijske obaveze u vrhu Republike Srpske”.

On je konsolidovao sva svoja preduzeća u Hercegovini, osim IAT-a, čija se likvidacija očekuje sredinom naredne godine, dodaje se u tekstovima regionalnih medija.

ČUVENI SRPSKI BIZNISMEN HELIKOPTEROM NAPUSTIO ZEMLJU

Rodoljub Drašković, kako je rečeno, odustaje od svih daljih investicija u Hercegovinu i predaje svoju fondaciju “Hram nauke i umetnosti” Gradu Trebinju, koju nije završio.

– Spakovao je kofere i svojim helikopterom napustio Hercegovinu s namerom da se u nju više nikada poslovno ne vrati – zaključuje se.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vijesti iz Bijelog Polja (@vijesti_iz_bijelog_polja)

Podsjetimo, Drašković je važio za najvećeg investitora u istočnoj Hercegovini. Vlasnik je i čuvenog kompleksa Grad Sunca.

Međutim, odlučio je da svoja ulaganja preusmjeri u druge zemlje.

Dvorac usred vinograda

Rodoljub Drašković, srpski biznismen i brat političara Vuka Draškovića, sagradio je sebi dvorac usred vinograda. Nalazi se u podnožju čuvene kule u Vršcu.

Naime, Draškovićev dvorac mnoge je podsjetio na onaj iz poznatog Diznijevog crtanog filma “Aladin”. Baš zbog svog zanimljivog i impozantnog izgleda. Ova nesvakidašnja građevina privlači veliku pažnju javnosti, te je mnogi slikaju i razgledaju u prolazu.

Rodoljub Drašković srpski je preduzetnik i zadužbinar, a prema podacima s “Vikipedije” rođen je 1949. godine. Završio je Ekonomski i Poljoprivredni fakultet u Beogradu.

Za kratko vrijeme, za svega tri godine, izgradio je akva park, Olimp halu sportova, zatvoren bazen, fitnes centar, otvorene terene za sve sportove. Individualne i timske, atletski stadion i fudbalske terene, igrališta za djecu sa Dino parkom, igraonice za decu, Galiju- spa centar,. Hotel Panoramu sa 5 zvjezdica, Bijeli grad; sa preko hiljadu smještajnih jedinica za turiste, kongresni centar, Etno selo; koje je atrakcija za sve uzraste, Varoš čaršiju; sa sadržajima koji povezuju vijekove življenja u Hercegovini.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Kurir/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS