calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KONAČNO ZAVRŠENA VJEŠTAČENJA U SLUČAJU DANKE ILIĆ: Tri kamere snimale u vrijeme njenog nestanka! Stigli rezultati iz Beograda Mašina usmrtila radnika u Gračanici: Tijelo potpuno smrskano Direktor banke u BiH osumnjičen da je oštetio šest osoba za 668.199 KM HARIS Džinović PROMIJENIO NAVIKE: U šok izdanju, svi se pitaju šta je u pitanju! Otkriveni detalji razgovora Maje sa OVIM MUŠKARCEM! “Sad joj prija pauza” Objavljena knjiga Seada Hasovića “Dnevnik noćnog urednika”: Promocija u subotu u rodnom Brčkom STANISLAV NAPOKON PREKINUO ŠUTNJU: Zaprepastiće vas razlog raskida sa Majom! HAOS U ŠIMANOVCIMA: Da li je rijaliti vrijedan života? SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO OVISNOSTI! Pjevač zbog lijekova za smirenje preživio horor! HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: “GUBI SVIJEST! Povrede LICA, grudnog koša, GLAVE!” Otkrivamo u kakvom je stanju Siniša Kulić primljen u BOLNICU – IZVJEŠTAJ LJEKARA specijaliste KBC Zemun! Iz BIHAMK-a upozoravaju na jak vjetar: Učestali i odroni kamenja ČUVENI SRPSKI BIZNISMEN HELIKOPTEROM NAPUSTIO ZEMLJU: OSTAVIO FIRMU U STEČAJU, A UZ TO PRODAJE ČAK I SVOJ “HRAM” “Zmajevi” večeras na popravnom ispitu u Budimpešti: Selektor Barbarez oduševljen Mađarima! POZNAT SASTAV Jutros na Bjelašnici izmjereno samo 8 stepeni Celzijusa: Objavljena prognoza do subote! GDJE BI MOGLO BITI SNIJEGA? IZVADIO JE PIŠTOLJ I REPETIRAO U SINIŠU: “Sad ću da te UBIJEM, majku ti j*bem!” HYPE EKSKLUZIVNO u posjedu POLICIJSKOG IZVJEŠTAJA “Iz produkcije su se SMIJALI!” Dnevni horoskop za utorak, 10. septembar 2024: Vaga se upliće u nove stvari, Vodolija dobija odličnu ponudu, a Vi?

Zemljotres pogodio BiH: Epicentar kod Zenice

Objavio: RHT
10/09/2024 9:00 AM

Zemljotres pogodio BiH

Zemljotres kod Zenice. EMS

Zemljotres jačine 3.9 stepeni po Rihteru pogodio je jutros okolinu Zenice, piše EMSC.

Zemljotres pogodio BiH

Zabilježen je na dubini od sedam kilometara.

Epicentar je bio 15 kilometara sjeverozapadno od Zenice.

Još uvijek nema informacija o eventualnoj materijalnoj šteti koju bi mogao uzrokovati ovaj zemljotres.

Čitajte i “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO)

Anđela Đuričić ponovo je riješila da šokira javnost, a korisnici društvenih mreža je po običaju negativno komentarišu.

Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU

Ustavši ujutru, požalila se cimerima kako nije pila kafu, to je zahtijevala i bila bahata.

“Tijelo mi odbija, e mogu da funkcionišem normalno. Ništa mi ne pominji. Imam energetsko piće ali ostaviću ga za večeras”, govorila je Đuričićeva, dok ju je slušala Jelena Ilić.

“Hoću kafu da popijem, kraj i tačka. Drugo me ne zanima. Majke mi, ne volim kad postanem nervozna. To mi se uopšte ne sviđa, može loše da se završi. Stvarno mogu da trpim, ali kad mi… Pritom mi je sad, da mi tu imamo sve, ali.. Brate, ne mogu da izdržim. Tri dana bez kafe! Ja sam neko ko čim se probudi, popije kafu. Poslije toga još dve popijem! Nemojte me za*ebavati“, pričala je.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS