calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO) “REKLA SI DA PLJUJE KRV, A ON PUŠI CIGARU!” Marija Kulić otkrila kako je nastala slika ispred Zemunske bolnice Kraljica Njujorka ludo zaljubljena, poljupci zasladili titulu: Tako sam sretna Neno Murić najavio goste na koncertu u Domu mladih: “Veliki izazov” KONAČNO ZAVRŠENA VJEŠTAČENJA U SLUČAJU DANKE ILIĆ: Tri kamere snimale u vrijeme njenog nestanka! Stigli rezultati iz Beograda Mašina usmrtila radnika u Gračanici: Tijelo potpuno smrskano Direktor banke u BiH osumnjičen da je oštetio šest osoba za 668.199 KM HARIS Džinović PROMIJENIO NAVIKE: U šok izdanju, svi se pitaju šta je u pitanju! Otkriveni detalji razgovora Maje sa OVIM MUŠKARCEM! “Sad joj prija pauza” Objavljena knjiga Seada Hasovića “Dnevnik noćnog urednika”: Promocija u subotu u rodnom Brčkom STANISLAV NAPOKON PREKINUO ŠUTNJU: Zaprepastiće vas razlog raskida sa Majom! HAOS U ŠIMANOVCIMA: Da li je rijaliti vrijedan života? SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO OVISNOSTI! Pjevač zbog lijekova za smirenje preživio horor! HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: “GUBI SVIJEST! Povrede LICA, grudnog koša, GLAVE!” Otkrivamo u kakvom je stanju Siniša Kulić primljen u BOLNICU – IZVJEŠTAJ LJEKARA specijaliste KBC Zemun! Iz BIHAMK-a upozoravaju na jak vjetar: Učestali i odroni kamenja ČUVENI SRPSKI BIZNISMEN HELIKOPTEROM NAPUSTIO ZEMLJU: OSTAVIO FIRMU U STEČAJU, A UZ TO PRODAJE ČAK I SVOJ “HRAM”

“Zmajevi” večeras na popravnom ispitu u Budimpešti: Selektor Barbarez oduševljen Mađarima! POZNAT SASTAV

Objavio: RHT
10/09/2024 10:15 AM

“Zmajevi” večeras na popravnom ispitu

Visok poraz u Nizozemskoj mogao je otvoriti oči selektoru Sergeju Barbarezu i njegovim pomoćnicima

Foto: N/FSBiH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine, nakon ubjedljivog poraza od Nizozemske (5:2) u Ajndhovenu, večeras (20.45 sati) u Budimpešti nastavlja svoj put u Ligi nacija – grupa A.

“Zmajevi” večeras na popravnom ispitu

Gostovanjem selekciji Mađarske na Puškaš areni prilika je „Zmajevima“ da poprave utisak koji su ostavili u Ajndhovenu.

„Mađarska je nastupila na posljednjem Evropskom prvenstvu i mene su oduševili trkačkim segmentom igre. Kao i svojim pristupom – rekao je selektor Barbarez i dodao:

– Imaju igrače u vrhunskim klubovima i u svakom slučaju su favoriti protiv nas. Oduševljen sam njihovom reprezentacijom, trenerom, pristupom, njihovim načinom igre. I svim onim što su napravili posljednjih godina. Mislim da jedan loš rezultat neće uništiti sve ono dobro što su napravili do sada. Vidjećemo sutra šta će se desiti.“

Nikola Katić se osvrnuo i na prethodnu utakmicu:

„Naravno, bilo je dosta grešaka protiv Nizozemske, što individualnih, što timskih. Odmah smo se nakon utakmice bacili na analizu. Na ovom nivou nemate puno vremena za osvrtanje u nazad, morate to raditi brzo. Dobro smo radili u proteklom periodu i nadam se da će to biti temelj za naš napredak u budućnosti – optimista je Katić.

Na ovom meču selektor Barbarez ne računa na Stjepana Radeljića i Dala Varešanovića, koje je poslao na tribinama. U konkurenciju se vraća Dennis Hadžikadunić, koji je prošli meč nije konkurisao za tim.

Utakmica Mađarska-Bosna i Hercegovina na programu je sutra na Puškaš Areni u 20:45 sati.

U pogonu Hajradinović i Hadžikadunić

Pročitajte i: Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić.


Reprezentativci Bosne i Hercegovine
 su večeras u Budimpešti na stadionu Puškaš Arena u dobrom raspoloženju odradili službeni trening uoči sutrašnje utakmice s Mađarskom.

Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni/Foto: klix.ba

Svi igrači koji su doputovali u Mađarsku su spremni i na raspolaganju su selektoru Sergeju Barbarezu, koji će se između 25 igrača odlučiti za 23 imena koja će konkurisati za susret.

Trenirao je i oporavljeni Haris Hajradinović koji je prethodnih dana bio virozan, a u pogonu je bio i Dennis Hadžikadunić koji je bio van sastava protiv Nizozemske.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS