calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRESTIGLI SMO KONKURENCIJU!” Saša Mirković otkrio da je HYPE TV postao BREND I NAJVEĆA FABRIKA ZABAVE na Balkanu, a onda najavio MNOGA IZNENAĐENJA Pješak udaren u Sarajevu, policija i hitna na terenu Skandalozan snimak kruži mrežama! Evo kakva je Aneli MAJKA “HTJELA SAM DA SE UBIJEM JER SAM ZAVOLJELA DRUGOG!” Rada Manojlović konačno otkrila detalje raskida sa Milanom Stankovićem! Srpkinja se preselila u Hrvatsku: Korisnici oduševljeni njenim komentarom “Dragomir je GEJ!” Učesnik rijalitija MIJEŠA ime DJEVOJKE sa kojom je bio, a ovo su NAVODI da ipak VOLI MUŠKARCE! Uroš Stanić spopao momka Ane Nikolić: Sjeo mu u krilo pred njenim očima, ona gleda i ne vjeruje OTKRIVENO KADA SE STEFAN KARIĆ VRAĆA U RIJALITI! Osman se oglasio, pa otkrio zdravstveno stanje sina! Naglo mu pozlilo, nije mogao da izdrži! Drama tek počinje! Ovu tajnu Anđela je pokušala sakriti, ali je dospjela u javnost! ZVEZDAN ČEKA DRUGO POLUVRIJEME! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dvije, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “MALTRETIRALA ME JE I LUPIO SAM JOJ ŠAMAR” Asmin Durdžić raskrinkan u uživo programu, o ovome će brujati region! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVJETLOST DANA! Mlada pjevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) Djevojka prodaje svoje prljave čarape: Zarađuje između 1000 i 2000 eura mjesečno Loše VIJESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić KEJT MIDLTON OBJAVILA SRETNE VIJESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje liječenja!

Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić

Objavio: RHT
09/09/2024 8:45 PM

Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni

Reprezentativci Bosne i Hercegovine su večeras u Budimpešti na stadionu Puškaš Arena u dobrom raspoloženju odradili službeni trening uoči sutrašnje utakmice s Mađarskom.

Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni/Foto: klix.ba

Svi igrači koji su doputovali u Mađarsku su spremni i na raspolaganju su selektoru Sergeju Barbarezu, koji će se između 25 igrača odlučiti za 23 imena koja će konkurisati za susret.

Trenirao je i oporavljeni Haris Hajradinović koji je prethodnih dana bio virozan, a u pogonu je bio i Dennis Hadžikadunić koji je bio van sastava protiv Nizozemske.

Poraz od Nizozemske 5:2 nije previše uzdrmao naš tim, pa je trening protekao u vedrom raspoloženju i opuštenoj atmosferi.

Prvi čovjek Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković uobičajeno je pratio trening Zmajeva kojem su prisustvovali i njegov savjetnik Marko Miličić, potpredsjednik NS BiH Ivan Beus, kao i generalni sekretar Adnan Džemidžić.

Utakmica Mađarska – Bosna i Hercegovina igra se od 20:45 sati na Puškaš Areni u Budimpešti, televizijski prijenos je na BHT1.

Čitajte i “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO)

Anđela Đuričić ponovo je riješila da šokira javnost, a korisnici društvenih mreža je po običaju negativno komentarišu.

Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU

Ustavši ujutru, požalila se cimerima kako nije pila kafu, to je zahtijevala i bila bahata.

“Tijelo mi odbija, e mogu da funkcionišem normalno. Ništa mi ne pominji. Imam energetsko piće ali ostaviću ga za večeras”, govorila je Đuričićeva, dok ju je slušala Jelena Ilić.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS