calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama tek počinje! Ovu tajnu Anđela je pokušala sakriti, ali je dospjela u javnost! ZVEZDAN ČEKA DRUGO POLUVRIJEME! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dvije, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “MALTRETIRALA ME JE I LUPIO SAM JOJ ŠAMAR” Asmin Durdžić raskrinkan u uživo programu, o ovome će brujati region! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVJETLOST DANA! Mlada pjevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) Djevojka prodaje svoje prljave čarape: Zarađuje između 1000 i 2000 eura mjesečno Loše VIJESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić KEJT MIDLTON OBJAVILA SRETNE VIJESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje liječenja! UZNEMIRUJUĆI VIDEO! BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve! ANELI I GASTOZZ SU BILI INTIMNI!? Šokantni detalji ugledali svjetlost dana! Jedna osoba više nije mogla da šuti, pa razvezala jezik! Suzana je imala 19 godina kad se zaljubila u muslimana: Roditelji nisu htjeli da čuju za to, a onda se desila filmska priča MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OBJAVILI INTIMNI VIDEO! Sve pršti od ljubavi! Ona mu priznala jedno! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” KONAČNO JASNO SVE VEZANO ZA MAJU I STANISLAVA! Jedan detalj sve otkriva (FOTO) Snažno nevrijeme pogodilo bh. grad: Ulice pod vodom, otežan saobraćaj (VIDEO) EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji! (FOTO)

Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA!

Objavio: RHT
09/09/2024 6:00 PM

Asmin OTKRIO DA LI ULAZI U RIJALITI!

Kontroverze oko njega se ne spuštaju, a sada se oglasio samo za naš portal.

Foto:Hype TV, Instagram:alibaba_durdzic official

I dalje se polemiše o više nego burnom odnosu Asmina Durdžića i Aneli Ahmić, koja je i ove sezone učesnica jednog rijaliti programa.

U medijima su se pojavile spekulacije da u ovakav format ulazi i temperamenti Asmin. Čak je i Durdžićev otac Mustafa davao izjave za medije ovim povodom koje su mnogima zagolicale maštu. Međutim, Asmin se ekskluzivno za HYPE TV portal oglasio i stao na put glasinama.

“Ne postoje pare ovog svijeta da bih ušao u rijaliti. Važnije mi je da čuvam svoju Staniju i pitam je: ‘Kako si, ljubavi’. Ni za milion ne bih usao“, istakao je Asmin, kojem je više puta nuđeno da uđe u rijaliti kako bi se nastavio njegov obračun sa Aneli Ahmić, sa kojom ima ćerku Noru.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Asmin OTKRIO DA LI ULAZI U RIJALITI!

Sudeći po njegovoj izjavi, situacija između njega i Stanije Dobrojević je u najboljem redu. Njih dvoje su u turbulentnoj vezi godinu dana sa prekidima, ali čini se da sada cvjetaju ruže u ovom odnosu.

Photo: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Kada je riječ o Aneli Ahmić, već je u rijalitiju pikirala Nenada Marinkovića Gastoza, kome se obradovala kada se pojavio u ovom programu. Njih dvoje su navodno imali emotivni odnos ranije.

Spektakl Ace Lukasa u Sloveniji

Podsjetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dijela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Poslije premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

Foto:Hype TV/Promo

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS