calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke

BRUTALNA OSVETA MAJE: Stanislav dobio ŠOKANTNU informacije!

Objavio: RHT
09/09/2024 2:30 PM

BRUTALNA OSVETA MAJE

Maja Marinković riješila da se osveti Stanislavu Krofaku!

Foto: Hype

Nakon završetka prethodnog rijalitija, odnos između Maje Marinković i Stanislava Krofaka privukao je pažnju javnosti. Međutim, čini se da je njihova priča zauvijek završena.

BRUTALNA OSVETA MAJE

Maja je donijela odluku koja jasno stavlja tačku na njihov odnos i daje Stanislavu jasan znak da treba da krene dalje. Naime, Maja je nedvosmisleno okončala vezu sa Stanislavom tako što ga je otpratila sa svog Instagram profila. Jasno mu je stavila do znanja da je za nju njihova priča završena.

Maja Marinković otpratila Stanislava Krofaka sa Instagrama
Foto: Instagram

Ova odluka Maje Marinković je izazvala dosta pažnje i špekulacija, jer je par do skoro djelovao veoma blisko i nerazdvojno. Međutim, Maja je odlučila da presječe i kroz ovaj gest jasno pokazala da je spremna da nastavi dalje bez Stanislava.

Iako je Maja jasno stavila do znanja da je za nju njihova priča gotova, Stanislav i dalje prati njen Instagram profil. Ova situacija dodatno budi interesovanje javnosti i postavlja pitanje da li postoji mogućnost pomirenja? Ili je ovo samo gest od strane Stanislava da pokaže da mu je stalo do njihovog odnosa.

“On me ne zanima”

U svakom slučaju, odnos između Maje Marinković i Stanislava Krofaka i dalje je predmet interesovanja mnogih. A dalji razvoj događaja ostaje da se vidi.

Podsjetimo, Miona je prošle noći otkrila detalje o Stanislavu:

– On me ne zanima, sve ono što sam pričala, i mnogo gore, samo je bio pošteđen od mnogih. – rekla je Miona, pa dodala:

– To se sve zna, sve postoji na Guglu, za mog bivšeg. Sve šta je radio!

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima dala ultimatum Jani! ELMEDIN SVE OKREĆE NA ŠALU: Neću više da budem… (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS