calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke

ŠOK – ANELI I GASTTOZZ BILI ZAJEDNO? Objavljen njihov PRIVATNI VIDEO

Objavio: RHT
09/09/2024 1:30 PM

ANELI I GASTTOZZ BILI ZAJEDNO?

Kako redakcija Hype TV portala ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Nenadu Marinkoviću Gastozzu, navodno je on ranije bio sa Aneli Ahmić. Kako ćete vidjeti, tome svjedoče fotografije.

Foto:yt/zadruga:privatna arhiva

Naime, kako je izvor otkrio to je bilo u periodu dok je Aneli bila podrška svojoj rođenoj sestri Siti Ahmić, koja je bila svojevremeno rijaliti učesnik u “Parovima”. Baš kad i Gasttozz.

ANELI I GASTTOZZ BILI ZAJEDNO?

Foto: Privatna arhiva

To je bilo 2016. godine, pa se malo ko i sjeća šta se sve tada dešavalo i ko je bio učesnik tadašnjeg rijalitija. Ali, sada se sve otkrilo i saznalo. Kako je Gasttoz bio u istom rijalitiju sa Sitom, imao je prilike da upozna i njenu veliku podršku Aneli.

Tada se navodno rodila ljubav između njih dvoje. A oni su tada nerazmišljajući sve dokumentovali slikama i snimcima.

Hype TV portal je ekskluzivno došao u posjed fotografija, pa procijenite sami šta je sve bilo prije osam godina između Aneli i Gasttoza.

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima dala ultimatum Jani! ELMEDIN SVE OKREĆE NA ŠALU: Neću više da budem… (VIDEO)

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima dala ultimatum Jani! ELMEDIN SVE OKREĆE NA ŠALU: Neću više da budem… (VIDEO).

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Fatima dala ultimatum Jani

Sultanova Bosanka dala je ultimatum njegovoj Ukrajinki.

“Moraš se uozbiljiti – istakla je Fatima.

No, Elmedin sve okreće na šalu.

“Neću više da budem…” – rekao je Sultan.

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS