calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UZNEMIRUJUĆI VIDEO! BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve! ANELI I GASTOZZ SU BILI INTIMNI!? Šokantni detalji ugledali svjetlost dana! Jedna osoba više nije mogla da šuti, pa razvezala jezik! Suzana je imala 19 godina kad se zaljubila u muslimana: Roditelji nisu htjeli da čuju za to, a onda se desila filmska priča MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OBJAVILI INTIMNI VIDEO! Sve pršti od ljubavi! Ona mu priznala jedno! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” KONAČNO JASNO SVE VEZANO ZA MAJU I STANISLAVA! Jedan detalj sve otkriva (FOTO) Snažno nevrijeme pogodilo bh. grad: Ulice pod vodom, otežan saobraćaj (VIDEO) EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji! (FOTO) PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem

Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace

Objavio: RHT
09/09/2024 3:45 PM

Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom

Foto: Instagram

Dženifer Lopez i Met Dejmon su fotografisani kako se drže za ruke tokom intimnog razgovora na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a sve usred njenog razvoda od njegovog bliskog prijatelja Bena Afleka.

Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom

Par je podijelio sentimentalni trenutak dok su privatno razgovarali na afterpartiju, a kako bi proslavili svoj novi film “Nezaustavljivi”, koji je premijerno prikazan u petak.

Lopez glumi u projektu koji je producirala Dejmonova i Aflekova kompanija.

Dug razgovor

Očevidac je ranije rekao za People da su Lopez (55) i Dejmon (53) ćaskali više od 20 minuta tokom večere.

Prema izvoru, oni su “počeli da razgovaraju i imali su dug, dubok razgovor”.

Diskusija je navodno počela nakon što je Džej Lo sjela sa zvijezdom i njegovom suprugom Lusijanom Dejmon.

Bilo je to dovoljno da paparaci “navale” na ljepotana i glumicu.

Aflek (52) nije prisustvovao premijeri filma.

Pročitajte i: Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju!

Dušica se plaši Anđele Đuričić / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Rijaliti učesnici nastavljaju da nižu skandale, ali se u središtu istog često nađu i pojedini voditelji. Kao što je slučaj sada i sa Dušicom Jakovljević.

Najnoviji razvoj situacije otkriva još jednu kontroverzu koja će uzburkati javnost.

Prema nedavnim navodima, Filip Car bio je intiman sa Anđelom Đuričić i voditeljkom Dušicom Jakovljević. To je već izazvalo veliki interes i špekulacije.

Međutim, ovaj skandal sada dobija novu dimenziju.

Dobra gluma

Inače, sinoć je došlo do susreta između Anđele Đuričić i Dušice Jakovljević kada je Anđela ušla u rijaliti. Uprkos prethodnim skandalima i napetostima, obje su se ponašale kao da se ništa nije dogodilo i glumile. Kao da je sve u redu.

Iako su obe strane pokušale da održe privid normalnosti, napetost i neizvjesnost nisu mogli da se sakriju od pažljivih očiju gledalaca.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS