calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke

Pjevači koji su se povukli na vrhuncu slave: Jedan postao kamiondžija, drugi našao muža

Objavio: RHT
09/09/2024 1:45 PM

Pjevači koji su se povukli na vrhuncu slave

Veliki broj je onih koji su okušali sreću u estradnim vodama, stekli popularnost i slavu pjesmama i albumima, a onda se povukli u potpunu ilegalu.

Foto Instagram/Naj portal

Pjevači koji su se povukli na vrhuncu slave

Baš u trenucima kada je publika očekivala da pune arene i dvorane, oni su odlučili staviti tačku na karijeru i okrenu se drukčijem načinu života.

Fuad Backović, poznatiji kao Deen, ostao je zapamćen kao jedan od predstavnika Bosne i Hercegovine na Eurosongu. Ubrzo potom nestao je s javne scene, ali i s Balkana, pošto već nekoliko godina živi i radi u SAD.

Seven Up

Naime, nekadašnji član boj benda Seven up, iznenadio je domaću javnost kada je našao supruga i objavio da se zbog ljubavi s muškarcem preselio na drugi kontinent.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Najpopularnija srpska teen zvijezda 2000-ih, Milan Stanković potpuno je šokirao regionalnu javnost kada se prije pola decenije povukao sa scene. Poznato je da se posvetio duhovnom životu i da dosta vremena provodi po manastirima, gdje je navodno bio i iskušenik.

Prema pisanju srbijanskih medija, Milan Stanković razvio je biznis s kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

– Milan je još otvorio firmu za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Chicagu. A sada ih ima već desetak. Firma mu lijepo napreduje, a i zaposleni su jako zadovoljni – pričao je izvor blizak pjevaču za Republiku.rs.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Naj-portal/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS