calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke BRUTALNA OSVETA MAJE: Stanislav dobio ŠOKANTNU informacije! Enes Begović objavio prvu pjesmu nakon smrti sina: “Ja bez tebe živim sam, živim uzalud” SKANDALČINA U NAJAVI – Miona imala AFERU sa ovim tamičarom i KRIJE je od Ša! ISPLIVALE NJIHOVE PREPISKE! Pjevači koji su se povukli na vrhuncu slave: Jedan postao kamiondžija, drugi našao muža

Zmija i 85-godišnja baka u obračunu: Ovakvih refleksa se ni mlađi ne bi postidjeli

Objavio: RHT
09/09/2024 1:15 PM

Zmija i 85-godišnja baka u obračunu

Baka izbacila zmiju s posjeda. Screenshot

Zmija i 85-godišnja baka u obračunu

Na društvenim mrežama kruži snimak 85-godišnje bake kojoj se zmija ušunjala u kuću, te ju je ona odlučila izbaciti. 

Obračun između bake i zmije je postao hit na društvenim mrežama, prvenstveno jer je 85-godišnjakinja pokazala hrabrost i spretnost koja se rijetko viđa i kod mlađih od nje.

Na kraju, baka je pobijedila zmiju i živu je izbacila s posjeda.

“HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje

Pročitajte i: “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević.


Dušici Jakovljević
 nedavno je okončan angažman na Hype  televiziji nakon samo pet mjeseci. Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype  televizije se oglasio tada i naveo razloge otkaza voditeljke.

Foto:Foto:instagram/sasa_mirkovic_official/miljan__veselinovic

Sada je Mirković podsjetio na detalje prekida saradnje sa voditeljkom budući da se na mrežama već komentariše njeno ponašanje pred kamerama:

Na društvenim mrežama se dijeli snimak Jakovljevićeve gdje je fanovi ismijavaju da navodno koristi supstance. Ona stoji u pozadini i trlja nos što je navelo autora snimka na Instagramu da pomisli bas to. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Brutalno Saša Mirković

Prema tadašnjim Mirkovićevim riječima, Jakovljevićeva je dobila nekoliko upozorenja zbog svog ponašanja, ali nije pokazala spremnost da ga promijeni.

Saša Mirković je sada putem Instagram storija podsjetio na jasna pravila produkcijske kuće Hype.,Ističući da Dušica nije primjerena timu Hype televizije, te da je na istoj strogo zabranjena upotreba narkotika. Uz to, naglasio je da se na istoj cijene samo rad, trud i poštovanje prema poslu.

Iako je Saša Mirković više puta pokušao da pruži pomoć Dušici, pozivajući je da potraži liječenje i prekine sa konzumiranjem narkotika, ona je odlučila da ide suprotnim putem. Umjesto da prihvati pomoć, Dušica je nastavila da se sve više srozava i samouništava. Ignorisala je ponude za promjenom i oporavkom a samim tim i izgubila mjesto na televiziji Hype.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS