calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VJEROVALI ILI NE Kristina ima 26 godina i 22 djece: Želi ih imati 100! A SUPRUG U ZATVORU Dušicu Jakovljević po povratku iz Sarajeva PRETRESLI do gole kože zbog NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! ZAPOMAGALA NA AERODROMU U BEOGRADU! FILIP CAR I MAJA UHVAĆENI ZAJEDNO?! Haos na mrežama (FOTO) Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju! Veliko nevrijeme iz Italije ide prema Balkanu: Neće zaobići ni BiH! BIĆE I OBILNOG SNIJEGA Luna Đogani otkrila u kakvim su odnosima Anabela i Gagi: Ništa nije bitnije za dijete… “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) Ponovo HAOS u rijalitiju zbog Aneli! Novi rusvaj izazvao Marko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ja sam rođeni glumac! “Svi su govorili da ću uspjeti…”(VIDEO) MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori

Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju!

Objavio: RHT
08/09/2024 11:15 PM

Dušica se plaši Anđele Đuričić

Dušica se plaši Anđele Đuričić / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Rijaliti učesnici nastavljaju da nižu skandale, ali se u središtu istog često nađu i pojedini voditelji. Kao što je slučaj sada i sa Dušicom Jakovljević.

Dušica se plaši Anđele Đuričić

Najnoviji razvoj situacije otkriva još jednu kontroverzu koja će uzburkati javnost.

Prema nedavnim navodima, Filip Car bio je intiman sa Anđelom Đuričić i voditeljkom Dušicom Jakovljević. To je već izazvalo veliki interes i špekulacije.

Međutim, ovaj skandal sada dobija novu dimenziju.

Foto: Instagram printscreen/andjela djuricic/dusica jakovljevic/filip car

Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi snimak s*ksa između Filipa Cara i nje!

Kako se sada navodi, Dušica Jakovljević je bila u velikom strahu da će Anđela Đuričić objaviti snimak intimnog trenutka između nje i Filipa Cara. U pokušaju da se zaštiti, Dušica je prijetila Anđeli da će joj zabraniti ulazak u Srbiju, ako snimak bude otkriven javnosti.

Dobra gluma

Inače, sinoć je došlo do susreta između Anđele Đuričić i Dušice Jakovljević kada je Anđela ušla u rijaliti. Uprkos prethodnim skandalima i napetostima, obje su se ponašale kao da se ništa nije dogodilo i glumile. Kao da je sve u redu.

Iako su obe strane pokušale da održe privid normalnosti, napetost i neizvjesnost nisu mogli da se sakriju od pažljivih očiju gledalaca.

Pročitajte i: “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO).

Ata/instagram/samorealno

Rijaliti je počeo, a skandali i kontraverze se samo pojavljuju! Ali ovo sada je zaista nečuveno! Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, oglasio se na svom instagram profilu, te Dušici Jakovljević poručio samo jedno.

Naime, već se pisalo u domaćim medijima kako voditeljka Dušica Jakovljević koristi nedozvoljene supstance, ali je sada otišla i korak dalje. Izgleda da bez njih nije mogla ni na televiziji u programu uživo!

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS