calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam”

“HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević

Objavio: RHT
08/09/2024 3:09 PM

HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE

Dušici Jakovljević nedavno je okončan angažman na Hype  televiziji nakon samo pet meseci. Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype  televizije se oglasio tada i naveo razloge otkaza voditeljke.

Foto:Foto:instagram/sasa_mirkovic_official/miljan__veselinovic

Sada je Mirković podsetio na detalje prekida saradnje sa voditeljkom budući da se na mrežama već komentariše njeno ponašanje pred kamerama:

“HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE”


Kad je prije nego što je dobila otkaz na 3 dana ostavila nedozvoljene supstance i alkohol. Mislila je da može da me prevari! Iskreno sam joj želio da se ostavi toga ali definitivno ne može bez tih poroka. E kod nas to na Hype televiziji to ne može – istakao je Saša.

Foto:instagram/sasa_mirkovic_official

SKANDALOZAN SNIMAK NA MREŽAMA

Na društvenim mrežama se dijeli snimak Jakovljevićeve gdje je fanovi ismijavaju da navodno koristi supstance. Ona stoji u pozadini i trlja nos što je navelo autora snimka na Instagramu da pomisli bas to. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Brutalno Saša Mirković

Prema tadašnjim Mirkovićevim riječima, Jakovljevićeva je dobila nekoliko upozorenja zbog svog ponašanja, ali nije pokazala spremnost da ga promijeni.

Saša Mirković je sada putem Instagram storija podsjetio na jasna pravila produkcijske kuće Hype.,Ističući da Dušica nije primjerena timu Hype televizije, te da je na istoj strogo zabranjena upotreba narkotika. Uz to, naglasio je da se na istoj cijene samo rad, trud i poštovanje prema poslu.

Iako je Saša Mirković više puta pokušao da pruži pomoć Dušici, pozivajući je da potraži liječenje i prekine sa konzumiranjem narkotika, ona je odlučila da ide suprotnim putem. Umjesto da prihvati pomoć, Dušica je nastavila da se sve više srozava i samouništava. Ignorisala je ponude za promjenom i oporavkom a samim tim i izgubila mjesto na televiziji Hype.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS