calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam” Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL

“TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to”

Objavio: RHT
08/09/2024 1:47 PM

“TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI”

Saša Mirković, nekada aktivan u političkim vodama, danas je direktor i vlasnik Hype televizije i produkcijske kuće  Hype Production. Mirković se oglasio na svom Instagramu gdje je poslao snažnu poruku.

Saša Mirković Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Naime, on je podijelio fotografiju na kojoj se nalazi sa Miroslavom Ilićem:

“TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI”

Moj brat i ucitelj u show-biz poslu! Ponosan sam na to… Zajedno smo mnogo toga prošli i uvijek je imao strpljenje da mi sugeriše gdje griješim. I tako sam postao najbolji u ovom poslu bez lažne skromnosti! Vidimo se u Sava Centru na njegovim koncertima 10 i 11.decembra! Miroslav Ilić je najveći bard naše domaće muzike – poručio je on.

Njegova objava je izazvala lavinu pozitivnih komentara!

Podsjetimo, u 2022. godini realizovana su i dva koncerta Miroslava Ilića povodom 50 godina muzičke karijere 10. i 11.12. u Štark Areni

Snažna poruka

Pored pomenutih projekata pod palicom Saše Mirkovića u izdanju Hype produkcije izašlo je mnoštvo numera najpoznatijih pevača. Samo neke od njih su: Dvije pjesme Miroslava Ilića “Ti si zvezda mojih snova” i “Siromah sam al’ volim da živim”, dvije numere koje je otpjevao Aca Lukas “Jednom” i “Duže staze” i mnoge druge.

Saša Mirković Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Mnogim poznatim ličnostima je vodio karijere, uglavnom iz sveta show biznisa sa prostora bivše Jugoslavije. 

Kažete da ste neshvaćeni mladi prijatelju? Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljen, ali je bio strpljiv čekati – ove riječi koje je jednom izrekao slavni Pablo Picasso, Mirkovićeve su misli vodilja kroz život.

U svijet estrade ušao je krajem devedesetih godina kao student i to sasvim slučajno kad je Miroslavu Iliću napravio 2.000 plakata za koncert.

– Sjećam se da mi je za za taj posao u džep ubacio dvije hiljade maraka. – prisjetio se Saša u intervjuu za “Slobodnu Dalmaciju”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS