calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam” Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL

PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam”

Objavio: RHT
08/09/2024 1:30 PM

Šok priznanje rijaliti učesnice

Rijaliti učesnici Mika i Giba Vasić nedavno su se ponovo našli u žiži interesovanja kada se pojavila informacija da su promijenili spol. Naime, oni su postali Ivana i Ana Nikolić!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je sve šokiralo kada se u Šimanovcima pojavila Ana koja je promijenila spol. Naime, prije samog ulaska u “Bijelu kuću” otkrila šta očekuje u rijalitiju.

Šok priznanje rijaliti učesnice

– Ja sam ranije učestvovala u rijaliti, ali ovo je kao da je prvo put. Ovo sam sada ja prava ja – kazala je Ana.

– Da li se susrećeš sa osudama okoline jer si promenila spol? Da li ćeš svima odbrusiti? – upitala je voditeljica.

– Dama sam sa stilom. Nisam slatka kao što izgledam – kazala je Ana.

Sezona rijalitija

– Mislim da smo se sreli u nekoj sezoni rijalitija, ali sad mi se čini super – dodao je Ša.

– Lijepo se osjećam, imam dečka koji me podržava u svemu, ali u početku nije bilo tako – rekla je Ana.

– Poslije nekih 15 dana ja sam slučajno saznao da je ona transrodna osoba, ona mi to tada još nije rekla. Ja sam se za dvije sekunde spakovao i otišao na autobus za Niš. Ana me je zvala 100 puta, ali je na kraju ljubav pobijedila – ispričao je Stefan.

Pročitajte i: “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO)

Naime, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima, objavila je stori sa veoma uznemirujućim sadržajem. Prenosimo ga u cijelosti:

Foto: Printscreen/instagram/marijakulic_mtaz

– Stigli smo u Šimanovce, otvorili su rampu da uđemo, rekli nam da odemo u apartman broj 6. Napravili smo krug da nađemo broj i na naš auto je naletjelo obezbjeđenje njihovo. Mene odvukli i Miljanu, a mog muža desetorica pretukli i vadili pištolj na nas. Hitna je došla i policija, a moj muž pljuje krv. Ne diše, ubili su ga – napisala je Marija Kulić u svom postu!

Raznorazne kontraverze već su počele da se pojavljuju, a rijaliti nije ni počeo.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS