calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje! KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno tijelo tokom potrage za ženom poznatog sportiste ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ANELIN BIVŠI U ZAGRLJAJU VODITELJICE RIJALITIJA! Isplivala njihova INTIMNA fotografija ČLAN PRODUKCIJE BAHAT PREMA MILJANI? Isplivao video VAN KAMERA! Evo šta se dešavalo dok su Marija i Siniša u POLICIJI Očekuje nas drastična promjena vremena: Stižu kišni dani i niže temperature LAŽNI PASOŠ, LAŽNI PAPIRI… Anđela Đuričić POKUŠALA DA SAKRIJE SRAMOTU! Nakon MONSTRUOZNOG PLANA O SAMOUBISTVU, isplivali detalji NEZAKONITIH RADNJI “BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK! Imam FOTOGRAFIJE čime se bavi i šta radi!” Anđela Đuričić ucjenjivala i prijetila Jakovljevićevoj? ŠOK! “MUČKI SU GA TUKLI OPERISANOG OD KARCINOMA” Marija Kulić u POLICIJSKOJ STANICI: “Ležao je nepomično na podu” Selektor Barbarez poslije poraza protiv Nizozemske: Ako ćete ikoga kriviti, krivite mene Dnevni horoskop za nedjelju, 8. septembar 2024. godine: Ovan će se opariti, Djevica sumnja u partnera, a Vi? Aleks raskrinkala Cara: SAMO BOLESTAN UM MOŽE KAZATI DA SAM BILA U VEZI DOK SAM BILA TRUDNA! Progovorila i o novom dečku SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! Astrolozi tvrde da su ovo najpouzdaniji horoskopski znakovi FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svjetlost dana!

Dnevni horoskop za nedjelju, 8. septembar 2024. godine: Ovan će se opariti, Djevica sumnja u partnera, a Vi?

Objavio: RHT
08/09/2024 9:00 AM

Dnevni horoskop za 8 septembar

Pročitajte dnevni horoskop za 8 septembar 2024 godine

 Horoskop za 8 septembar Izvor: Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Dnevni horoskop za 8. septembar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 8. septembar 2024. kaže da bi danas mogla da se pojavi neočekivana prilika za dodatnu zaradu, možda čak i kroz igru na sreću. Vaša veza je stabilna, ali pazite na “škakljive” poruke koje  ćete dobiti od osobe iz prošlosti. Izbjegavajte pretjerivanje u hrani i piću.

BIK

Stižu vijesti o finansijskoj ponudi iz inostranstva. Pripazite na troškove, ali ne odbacujte nove prilike. Harmonija u vezi donosi vam osjećaj sigurnosti. Dobro se osjećate, ali bi vam prijao kraći odmor ili putovanje.

BLIZANCI

Finansijska situacija je stabilna, ali ne donosite impulsivne odluke u vezi s investicijama. Partner će vas iznenaditi vijestima koje će promijeniti vaše zajedničke planove. Mogući su problemi sa snom. 

RAK

Danas se savjetuje oprez s novcem. Neočekivani troškovi će se pojaviti, pa budite spremni. Zauzeti, moguće su manje nesuglasice s partnerom. Komunikacija je ključ. Slobodni, osoba iz kruga prijatelja će pokazati interesovanje za nešto više od prijateljstva. Obratite pažnju na ishranu, moguće su manje probavne tegobe.   

LAV

Javit će se prilika za ulaganje ili poslovno partnerstvo, i to iz daleka. Strast u vezi bukti, ali pripazite na moguće nesporazume. Slobodni, putovanje bi moglo da donese susret sa zanimljivom osobom. Osjećate se snažno i puni energije, ali ne zaboravite na odmor.

DJEVICA

Danas imate priliku za dodatnu zaradu, pripazite na detalje. Zauzeti, partner je tajanstveniji nego obično. Otvorena komunikacija će razriješiti sve sumnje. Slobodni, nova osoba u vašem životu donijeće uzbuđenje, ali i poneku dilemu. Osjećate se dobro, ali vam ne bi škodila fizička aktivnost na otvorenom. 

VAGA

Romantično veče s partnerom otkriće skrivene želje i strasti. Slobodni, flert s osobom koja dijeli vaša interesovanja može prerasti u nešto ozbiljnije. Puni ste energije, ali obratite pažnju na stres.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop kaže da je dobar dan za finansijske transakcije. Vijesti iz inostranstva mogu vam donijeti priliku za zaradu. Moguće su male nesuglasice s partnerom zbog različitih planova za budućnost. Energija vam je na zavidnom nivou, ali pazite na pretjerivanja.

STRIJELAC

Prilike za zaradu kroz putovanja ili poslove sa strancima. Budite otvoreni za nove ideje. Zauzeti, veza je stabilna, ali moguće su neočekivane vijesti koje će promijeniti vaše planove. Slobodni, upoznaćete osobu iz daleka koja može unijeti osvježenje u vaš ljubavni život. Ne zaboravite na preventivne zdravstvene preglede.

JARAC

Danas pazite na nepromišljene troškove. Zauzeti, partner krije nešto od vas. Slobodni, nova simpatija mogla bi da se pojavi na mjestu gdje je najmanje očekujete.  Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Finansijska situacija je stabilna, ali budite oprezni s ulaganjima. Danas nije povoljan dan za rizike. Zauzeti, vaša veza bi mogla da se nađe na prekretnici. Iskren razgovor s partnerom će osvježiti vaš odnos. Osjećate se dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 8. septembar 2024. godine kaže da su mogući dobici na igrama na sreću ili neočekivani priliv novca. Iskoristite priliku, ali ne zaboravite na štednju. Partner ima neočekivane vijesti koje će vas iznenaditi. Obratite pažnju na pritisak.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Mondo/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS