calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavio ovaj video i sve pokazao! SKANDAL (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Halo, jedeš ko životinja. Nemoj mljackati!” FATIMA LJUTA KO PUŠKA (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) Navijači “Zmajeva” jednoglasni: “Barbarez nas je vratio na tribine, rezultat je sada u drugom planu” SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me” POTRESNO OBRAĆANJE ANELI: Sa ovom se opraštamo ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Bolje je danas biti dobar majstor, nego doktor! (VIDEO) Film s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi nominovan za Oskara BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama

BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE!

Objavio: RHT
07/09/2024 4:59 PM

BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga imao je saobraćajnu nezgodu nakon povratka sa sahrane svog kolege Bore Đorđevića.

BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU

Naime, Bajaga se vraćao u Beograd, a nesreća se dogodila na izlazu iz Čačka.

Bajaga je bio smješten na zadnjem sjedištu svog automobila kada je drugi automobil udario u njih. Srećom, nije bilo povrijeđenih, a na lice mjesta su odmah pritekli u pomoć Milan Đurđević iz benda i Miša Mijatović.

Osim njih, na mjestu nesreće se brzo pojavila i policija kako bi utvrdila okolnosti i sprovele neophodne procedure.

Iako je nezgoda mogla da ima ozbiljnije posljedice, srećom je prošla bez povrijeđenih. I Bajaga i ostali učesnici nezgode su prošli sa manjim materijalnim štetama i priličnim uzbuđenjem.

Očekuje se da će Bajaga odmah nastaviti sa svojim profesionalnim angažmanima nakon ovog neprijatnog događaja. A javnost će sigurno interesovati svi detalji same nezgode i kako se muzičar osjeća nakon svega.

“Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE

Pročitajte i: “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU!

Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU!

Foto A.H./ATAImages

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković danas, 7. septembra 2024. godine, proslavlja 52. rođendan.

Ovom prilikom, riješio je da se obrati svima na društvenoj mreži Instagram i da se zahvali na čestitkama.

Mirković je podijelio fotografiju svojih roditelja i djece. U opisu objave istakao je šta mu je najvažnije u životu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/ G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS