calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama Selena Gomez se upisala na listu milijardera: Evo od čega je najviše inkasirala, a nije ni muzika ni gluma NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizije HYPE slavi rođendan ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima kroz smijeh, mudro, bockala Elmedina: Nisam slijepa! Jana je podržava, ali… (VIDEO) Goga trpi bolove nakon nesreće: Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario Borina žena na KOMEMORACIJI! Riječi UTJEHE samo stižu, HYPE TV na licu mjesta (FOTO) “Što bi REKAO Bora ‘Je*iga, NE IZDRŽAH!’” Govor Miroslava Ilića na KOMEMORACIJI BORE ČORBE! (VIDEO) Dino Memić za Hype: Otkrio o čemu mašta još od djetinjstva “JELENA JESTE TUKLA IVANA MARINKOVIĆA, IMALA JE RAZLOG” Kiki Star otkrila detalje VAN KAMERA Komemoracija BORI ĐORĐEVIĆU! Mnogo FANOVA i kolega, a tu je i Miroslav Ilić (FOTO/VIDEO) SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI! Raskrinkano njeno pravo lice, propast će u zemlju kada vidi! Zmajevi večeras kod snažne Nizozemske kreću u prvi ciklus s Barbarezom na klupi NAPADNUTA POBJEDNICA RIJALITIJA Anita Stanojlović otkrila sve o incidentu ŠTA SE DESILO SA KĆERKOM ZDRAVKA ČOLIĆA?! Unu rijetko ko bi sada prepoznao, a svi se slažu da joj ovo nije trebalo! (FOTO) Dnevni horoskop za subotu, 7. septembar 2024: Lavu treća osoba pravi problem u ljubavi, Škorpija uspješna, a Vi?

SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI! Raskrinkano njeno pravo lice, propast će u zemlju kada vidi!

Objavio: RHT
07/09/2024 11:00 AM

Skandalozna fotka Aneli Ahmić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Navodna fotografija rijaliti učesnice Aneli Ahmić bez zuba izazvala je pravu buru na internetu. Prije nego što je uradila navlake, Aneli je izgledala potpuno drugačije, a ova slika je brzinom svjetlosti postala viralna.

Teška besparica i kriza kod Kanalne, priprema za ulazak u rijaliti. Naravno Asmin finansirao cirkon, bezmetalni keramički mostovi… Cijena samih zuba je između 12 i 15 hiljada eura, a dodatno brušenje prirodnih zuba, i priprema za most – stajalo je u opisu fotografije za koju se sumnja da je u javnost pustio Asmin Durdžić, bivši suprug Aneli Ahmić.

Skandalozna fotka Aneli Ahmić

Photo: Printscreen Instagram/anelin_bolijer

Aneli nije propustila priliku da nedavno oštro prokomentariše svog bivšeg partnera Asmina Durdžića i njegovu vjerenicu, Staniju Dobrojević.

Dođi ispred mojih vrata

“Možete saznati kakvo je čudovište Asmin. Piše statuse i stavlja slike svoje kćerkice, a pljuje njenu mamu. Mislim da nijedno dijete nije ovoliko provlačeno kroz medije kao moja Nora. Ja snimam svoju kćerku kada uživamo, kada skače u bazen ili u igraonici. A on, koji kači slike svoje kćerkice, nije je vidio ni platio za nju već godinu dana, a na Norinu sliku piše o meni. Znači, stavi moju sliku pa me komentariši, a ne sliku kćerke. To je takva cijela porodica. Ponavljam, to je porodica monstruma. Njegov otac je opet pisao status o meni, i ja posle ne treba da to komentarišem i da ćutim kada me pitaju novinari? E pa neću. Ko ste vi? Dođi, Asmine, ispred mojih vrata, kao što si došao kod Miće. Ajde, dođi ispred mojih vrata!” – iskrena je Aneli.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS