calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JA SVAKOM MUŠKARCU KAŽEM DA SAM TRANS I SVI HOĆE DA BUDU SA MNOM!” Kiki Star o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA zbog svoje transrodnosti INFLUENSER ULAZI U RIJALITI? Žena u suzama, djeca jecaju ŽIVOT NADE TOPČAGIĆ OBILJEŽILE TRAGEDIJE! Pjevačici sestra preminula u izbjeglištvu, brat joj ubijen, a sin joj imao nesreću, mještani rodnog sela sve otkrili! Iran slavio u finalu nakon preokreta: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvojila paraolimpijsko srebro KOMŠIJE BORE ĐORĐEVIĆA OTKRILE DETALJE KOJE KIDAJU DUŠU! Evo po čemu će ga pamtiti: “Gledali smo ga….” POŠTO SVI PIŠETE DA MASTER ŠEF ELMEDIN KUHA, EVO JEDAN SPECIJALITET! Dok ga nisu iznervirale (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE TREBALO DA POBIJEDI, a ne Anita! Ona je lijepa, ali Miksi je KRALJICA!” Kristijan žestoko o pobjednici Sin Marije Šerifović promijenio porodične odnose: Sad važe druga pravila “ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom kćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” Mlada reprezentacija BiH nemoćna na Grbavici, Austrija kući nosi sva tri boda Ponovo se treslo u Crnoj Gori! Epicentar je bio sjeverozapadno od Nikšića Zato ga volimo! Simbolika Šabanovih galebova donosi posebnu priču HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno– NE PROPUSTITE! “Sada i ovdje” i “Pretres” Ana Radulović: ŠTA SAM REKLA ZA DEJANOVU PROMJENU VJERE I DALJE MISLIM! Sami su krivi što se ponižavaju u RIJALITIJU Nije ni ušao u novi rijaliti, a već šok: Sha se oglasio u nevjerici “To se RAZVLAČI! Ima mnogo BOLESNIH DETALJA!” Uki Q o SESTRI koja je doživjela NASILJE (VIDEO)

ALEKS STIGLI NEOBORIVI DOKAZI O CARU, sve se vidi u eksplicitnim SNIMCIMA!

Objavio: RHT
06/09/2024 6:30 PM

Aleks stigli dokazi o Caru, sve se vidi u eksplicitnim SNIMCIMA!

Aleksandra Nikolić, bivša pobjednica rijalitija, nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju sa svojim novim dečkom, čiji identitet javnosti još uvijek nije poznat. Ova objava odmah je izazvala reakciju njenog bivšeg partnera, Filipa Cara, s kojim ima kćerku.

Aleks stigli dokazi o Caru/Foto: printscreen

Filip, koji je imao burnu vezu s Aleksandrom, odgovorio je objavom citata na svom Instagramu:

-Od cinkaroša nikad čovjek, od ku*ve nikad dama – što su mnogi protumačili kao poruku upućenu Aleksandri. Nakon što je Aleksandra otkrila da ima novog dečka, Filip je poslao brutalnu poruku.

-Znao sam čim je počela odugovlačiti dolazak i iznenada odlučila da ne dođe da ima nekoga. Uvijek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju. Pokušao sam stupiti u kontakt, ali kao i obično, nije se javljala. Na kraju je priznala kad sam iznio činjenice – rekao je Filip i napao Aleksandru:

Foto: printscreen

-Aleksandra djeluje ekstremno glupa, ali nije nimalo glupa! Nije ona kriva, nego ja, tražim ženu u rijalitiju, je**te!

Aleksandra je zamolila svoje pratitelje da prestanu slati objave vezane za Cara, naglasivši da je nastavila sa svojim životom.

Čitajte i ŠAH-MAT Saše Mirkovića! Otkrio kada kreće RIJALITI “IMANJE” i poslao PORUKU KONKURENCIJI! (FOTO)

Direktor i vlasnik Hype produkcije i Hype   TV Saša Mirković objavio je važno obavještenje na svom Instagramu.

ŠAH-MAT Saše Mirkovića

Dok brojni gledaoci očekuju rijaliti Imanje, došlo je vrijeme da se otkrije pravi početak emitovanja ovog programa.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS