calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GOGA SEKULIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM MUŽEM NA VRAČARU! Nakon udesa se ne odvaja od nje, čuva je kao malo vode na dlanu! Elmedin je unikatan! Veliko iznenađenje u prirodi! Pogledajte šta je uradio Udaje se Kaja Ostojić po ČETVRTI PUT! Pjevačica zakazala VJENČANJE NA PETAK 13.! Ovo su HIT DETALJI, a evo šta je ona rekla Preminuo Loran Tirar, reditelj “Asteriksa i Obeliksa” Neno Murić za Hype: Došlo je vrijeme za solistički koncert, gostovat će djevojka koja će pokoriti estradu          “Želim da budem SRETAN, ali i dalje sam JAKO TUŽAN!” Na današnji dan je ROĐEN Šaban Šaulić, a ovo su RIJEČI NJEGOVE DJECE koje KIDAJU DUŠU (FOTO) MIONI RODITELJI NAPRAVILI SKANDAL ZBOG ŠA! Tješi je samo brat Skinuo se Hju Džekmen, dame se zasladile pogledom na trbušnjake: Rad u teretani se isplatio BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA OTVARA NALOG NA ONLYFANSU! “Mene nijedna nije zbacila sa trona već 11 godina, najtraženija sam i najplaćenija” ANĐELO TJERA(O) ANITU NA ABORTUS?! Isplivali šok-detalji ŠAH-MAT Saše Mirkovića! Otkrio kada kreće RIJALITI “IMANJE” i poslao PORUKU KONKURENCIJI! (FOTO) Glumica oboljela od raka dojke otkrila nove detalje borbe UROŠ OBJAVIO ASMINOVE EKSPLICITNE SLIKE! Haos na mrežama! Spomenuo Staniju! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima odbrusila Jani: Dosta je zabušavanja (VIDEO) Sa bh. tržišta povučeno više igračaka koje mogu oštetiti vid “VRIJEME JE DA KAŽEM ISTINU” Melanija Tramp ne može više da šuti, NAJAVILA DA ĆE OTKRITI SVAKI DJELIĆ SVOG ŽIVOTA

Ovo su savjeti za najbolji seks na plaži

Objavio: RHT
06/09/2024 11:20 AM

Savjeti za najbolji seks na plaži

Savjeti za najbolji seks na plaži /Foto: Pixabay/Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija

Idete na more? Nije isključeno da upravo na plaži poželite voditi ljubav.

Savjeti za najbolji seks na plaži

Otkrivamo nekoliko stvari o seksu na plaži, a da vas pritom ne ulove na djelu.

Učinite to po mraku

Ne samo da su manje šanse da će vas neko uloviti na djelu, nego tama ima i svoje prednosti. Smanjuje osjet vida, ali pojačava druga čula, kao što je dodir.

Potražite stijenu

Potražite stijenu ili neko slično sklonište na plaži, što će vam omogućiti da se sakrijete od pogleda drugih kupača.

Pazite na poze

Uvijek postoji opasnost da vas neko zatekne na djelu kad se seksate na javnom mjestu. Ako to ne želite, pripazite na poze. Najbolje je da ste na partneru ili da ste oboje na boku, a partner iza vas. Slučajni prolaznik možda će pomisliti da partneru samo sjedite u krilu ili da se mazite.

Prikladna odjeća

Trebate izgledati kao da ste potpuno odjeveni. No, odjeća treba biti praktična. On može biti u kratkim gaćama, a vi u pareu ili haljini za plažu, što može prikriti akciju.

Sakrijte se peškirom

Peškiri mogu biti dobar zaklon. Ako ih dobro postavite, vaša akcija može izgledati kao nevino maženje.

Budite mokri

Ako niste spremni za seks na plaži – uskočite u more. Dovoljno je samo pomaći gaćice u stranu.

Budite brzi

Nestašluk na javnom mjestu i mogućnost da vas neko zatekne mogu biti stimulišući i uzbudljivi. No, ako vas zaista neko uhvati na djelu, a naročito organi reda, to neće dobro završiti.

Dnevni horoskop za petak, 6. septembar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 6. septembar 2024: Blizanci u avanturi, Rakovi da paze šta pričaju, Djevicama je savjet zlata vrijedan, a Vama?

OVAN

Dnevni horoskop za 6. septembar 2024. poručuje vam da danas budete izuzetno uporni i strpljivi.

Izvor: Shutterstock/agsandrew

Pošto će ljudi oko vas biti spremni da se izvlače za sve što bi trebalo da urade. Ako imate važan projekat, izguraćete ga praktično sami, ali ćete za to biti i nagrađeni. Ljubavna situacija vam zadaje glavobolje, imate utisak da vas partner ne razumije, ali problem je samo privremeni.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Magazin.hr/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS