calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Skinuo se Hju Džekmen, dame se zasladile pogledom na trbušnjake: Rad u teretani se isplatio BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA OTVARA NALOG NA ONLYFANSU! “Mene nijedna nije zbacila sa trona već 11 godina, najtraženija sam i najplaćenija” ANĐELO TJERA(O) ANITU NA ABORTUS?! Isplivali šok-detalji ŠAH-MAT Saše Mirkovića! Otkrio kada kreće RIJALITI “IMANJE” i poslao PORUKU KONKURENCIJI! (FOTO) Glumica oboljela od raka dojke otkrila nove detalje borbe UROŠ OBJAVIO ASMINOVE EKSPLICITNE SLIKE! Haos na mrežama! Spomenuo Staniju! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima odbrusila Jani: Dosta je zabušavanja (VIDEO) Sa bh. tržišta povučeno više igračaka koje mogu oštetiti vid “VRIJEME JE DA KAŽEM ISTINU” Melanija Tramp ne može više da šuti, NAJAVILA DA ĆE OTKRITI SVAKI DJELIĆ SVOG ŽIVOTA Bosanci i Hercegovci su KAFOPIJE! ISTRAŽIVANJE otkrilo na kojem smo MJESTU U SVIJETU (FOTO) NFL zvijezdi ne smeta što je Svift prva violina u vezi: Taj sam život birao, zabavljam se Ovo su savjeti za najbolji seks na plaži PJEVAČICA ŠOKIRALA ISTINOM O KĆERKI! Otkrila koji zdravstveni problem ima njena mezimica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ide pekmez, ali specijalni! “A VI HEJTERI JEDITE TASTATURE”(VIDEO) DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK NA TAJNOM SASTANKU! Prvi put nakon objave razvoda viđeni su na ovom mjestu! MAJA NE PRESTAJE PRIČATI O REPERU! Opet se zaljubila!? Usijale se društvene mreže

PJEVAČICA ŠOKIRALA ISTINOM O KĆERKI! Otkrila koji zdravstveni problem ima njena mezimica

Objavio: RHT
06/09/2024 11:00 AM

Pjevačica šokirala istinom o kćerki

Ivana Selakov rijetko priča o svojoj porodici. Ono što se zna jeste da je već dugi niz godina u ljubavi sa partnerom Peđom Mirkovićem, s kojim je 2018. godine dobila kćerku Krunu.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Međutim, Ivana je jednom prilikom otkrila da se suočava s velikim izazovom u vezi sa zdravstvenim stanjem svoje nasljednice, zbog čega joj je potrebna posebna pažnja i briga

Pjevačica šokirala istinom o kćerki

– U nekim stvarima sam stvarno stroga majka. Najviše sam stroga oko hrane. Moja kćerka ima neki poremećaj ishrane, urođeni, o tome se jako malo zna u našoj zemlji. Više postoje neki članci na engleskom jeziku koje sam ja čitala, ona je veliki izbirač – rekla je pjevačica nedavno.

– Ona stvarno ima veliki problem, tj. mi. Najviše se svađamo oko hrane. Sve ostalo pada u drugi plan, svađamo se i natežemo da išta unese u sebe. Sve ostalo je okej kod nje – rekla je pjevačica.

I dok jedni smatraju da to možda nije problem, već inat i hir šestogodišnje djevojčice, drugi pak smatraju da su djeca tog uzrasta veoma nezgodna ako im se ne poklanja puna pažnja.

Čitajte i Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi

Ava Karabatić veoma je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje mnoge trenutke iz privatnog života. Nije rijetkost ni to da javno govori o svojim roditeljima. A njene riječi uvijek su pune ljubavi i zahvalnosti prema njima.

Bilo je mnogo teorija

Tako je i ovoga puta objavila nekoliko fotografija s majkom Sanjom koja je nakon razvoda godinama zazirala od svjetala reflektora.

Ono što je sve posebno dirnulo jesu riječi koje je starleta i pjevačica napisala uz zajedničke fotografije s majkom.

‘Hvala mojoj majci što je uvijek bila uz mene, kroz sve uspone i padove, sa svojom beskonačnom ljubavlju i podrškom. Toliko trenutaka smo zajedno prošli, toliko riječi utjehe i osmijeha. Hvala ti što si moj oslonac, moj uzor i najbolji prijatelj.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS