calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIJELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena posljednja želja (FOTO+VIDEO) Drama kod Sutomora: Pet osoba, među kojima i dijete, ispalo iz čamca na otvorenom moru PROMOCIJA PJESME OKUPILA ESTRADU NA JEDNOM MJESTU! Bh. estradnjaci govore za Hype NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovijest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “UZEO MI JE DIJETE, HTJELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! BILALA I NJEGOVU VJERENICU NAPALA GRUPA HULIGANA! Brajlović do detalja opisao šta se desilo u emisiji “Mlin sa Memom”! EKSKLUZIVNO! Prepoznajete li djevojčicu s fotografije: Sada je poznata glumica i voditeljica “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVJETI!” Kristijan Golubović zakasnio na vjenčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! Zuzi Zu i Bora Čorba se zaljubili na prvi pogled: ‘OVO JE MOJA ZUMRETA IZ SARAJEVA’ GOVORIO JE RODITELJIMA ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila kćerki 1. rođendan! (FOTO) Kemo Hasić izborio pravnu ‘bitku’ za sina koji je suspendovan zbog pumpice za astmu: PODLACI SU PLATILI U NOVCU, ALI MORAJU PLATITI I ZA KERIMOVE SUZE Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP

Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih

Objavio: RHT
05/09/2024 7:40 PM

Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih

Ostavili smo je kao revijalnu pjevačicu tokom ceremonije Olimpijskih igara u Parizu, preslušavajući „My thing in feathers“ Zizi Jeanmaire za veličanstvenu kabare numeru.

Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih/Foto: Instagram

A sada je zatičemo kao glumicu povodom 81. Venecijanskog filmskog festivala, veličanstvenu u Dior couture na crvenom tepihu. U “Joker: Folie à deux” Stefani Germanotta – njeno pravo ime – glumi Harleen Quinzel, zvanu Harley Quinn, koja igra Artura Flecka, poznatog Jokera, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Glumačku ekipu čine Hoaquin Phoenix u naslovnoj ulozi, kao i Zizi Betz.

Njena odjevna kombinacija sastojala se od glamurozne crne balske haljine sa baršunastim korsetom, te laskave siluete spuštenog struka i voluminoznom suknjom sa talasima koja se širila poput pipaka. Gagina haljina zapravo je haute couture Christian Dior kreacija, ali ono što je zapravo ukralo show jeste njen vintage Philip Treacy fascinator.

Foto: Instagram

Lady Gaga, u veličanstvenoj crnoj haljini kuće Dior, nosila je prekrasan šešir za glavu kao i obično. „Šešir od čipke“ – tako se zove – dizajnirao je irski dizajner šešira Filip Trejsi (Philip Treacy) za modnu novinarku Izabelu Blov. Ovo je model iz kolekcije proljeće-ljeto 2021. Zvijezdu “Zvijezda je rođena” na crvenom tepihu pratio je njen verenik, Majkl Polanski.

Gaga je odlučila da doda još drame uz pomoć svojih aksesoara. Uključujući skulpturalni ukras za glavu sa providnim crnim čipkastim velom. Svoj izgled je zaokružila nizom dijamantskog nakita brenda Tiffany & Co.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS