calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave ŠOK IZDANJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pjevačica pokazala go stomak i “koske” (FOTO) U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI: “LUNA JE SADA SAZRELA…”

Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga

Objavio: RHT
05/09/2024 12:59 PM

Otkazan koncert Miroslava Škore

Koncert hrvatskog pjevača Miroslava Škore, koji je bio zakazan za 9. septembar u Bugojnu, otkazan je zbog, kako su naveli organizatori, bezbjednosnih razloga.

Foto: Facebook.com/MiroslavSkoroofficial/

Otkazan koncert Miroslava Škore

Koncert je planiran ispred jednog bugojanskog kafe-bara, a o svemu se oglasila kompanija SWISS GASTRO. Navode da je sa gostima i sugrađanima imala cilj da okonča ovogodišnju uspješnu ljetnu sezonu, uz koncert Miroslava Škore .

“Kao ugostitelji koji svoje prihode najvećim dijelom ostvaruju upravo zahvaljujući našim vjernim gostima i sugrađanima – željeli smo najavljenim koncertom iskazati svoju zahvalnost svima vama. Besplatnim koncertom Škore željeli smo ukazati i na to da naš dugogodišnji poslovni uspjeh čini naša poslovna filozofija – da uvijek nešto treba vratiti zajednici, a ne samo uzimati. S iskrenim žaljenjem vas obavještavamo da smo primorani otkazati zakazani koncert Miroslava Škore na otvorenom – iz bezbjednosnih razloga”, naveli su iz kompanije.

Ističu da su brojna dešavanja i pokušaji da se ovaj nastup uvuče u prljave predizborne kampanje doveli do toga da kao odgovorni poslodavci i organizatori događaja, moraju donijeti ovu odluku.

Ugrožena bezbjednost svih potencijalnih posjetilaca na koncertu

“Iako smo svjesni činjenice da ni na koji način ovim koncertom ne učestvujemo u pomenutoj kampanji. Očigledno je da su odgovorni pojedinci smatrali neophodnim da naš dugogodišnji rad. U vezi s organizacijom raznih nastupa muzičkih umjetnika u našem gradu, povežu s jednim od kandidata. Te tako ugroze bezbjednost svih potencijalnih posjetilaca na koncertu.

Mi vam čvrsto obećavamo da ćemo u što kraćem roku organizovati Škorin nastup u zatvorenom prostoru. Tu ćemo biti u mogućnosti adekvatno odgovoriti na sve sigurnosne izazove u najboljem interesu i izvođača i gostiju. Ovom prilikom želimo zauzeti jasan stav. A takođe molimo i sve političke aktere da našu kompaniju i naš rad ne uvlače u bilo kakva politička dešavanja. Svim kandidatima na ovogodišnjim Lokalnim izborima želimo svu sreću. Naravno, za našu bolju budućnost, želimo da pobijede oni koji će svojim znanjem doprinijeti dobrobiti i pozitivnom razvoju našeg grada.”, naveli su organizatori.

Pročitajte i: Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću u rodnom gradu: SUTRA DAN ŽALOSTI U ČAČKU!

BONUS VIDEO:

(Centralna.ba/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS