calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO)

“MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO!

Objavio: RHT
05/09/2024 3:59 PM

Muvao me je Darko Lazić

U emisiji “Pretres” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN na HYPE televiziji, gost je bila pjevačica NELA VIDAKOVIĆ.

Foto: printscreen

Kako je više puta ova pjevačica naglašavala da su joj se udvarale kolege, došao je i momenat da nam malo dublje kaže nešto na tu temu.

Nela je govorila da je svaka žena imala nepristojnu ponudu i da ih je ona lično više puta odbijala.

Muvao me je Darko Lazić

Kada su u pitanju kolege sa estrade, također su joj se udvarali mnogi, ali pjevačica je ispričala konkretno za jednom kolegu.

U pitanju je pjevač Darko Lazić.

-Da li je istina da te je muvao Darko Lazić? -pitao je voditelj

-Da, pa kako to znaš? -odgovorila je Nela

-Hoćeš da mi ispričaš kako? -voditelj

-Pa jeste, da, da. To je bilo kada sam bila u žiriju pjevača amatera “Zlatni glas” koji je organizovao pokojni Mikan Pavičević, zna Darko se seća naravno toga. I Darkić onako sladak, simpatičan znaš, uvijek je umio tako da bude šmeker. -ispričala je pjevačica.

Nastavila je pjevačica:

Lijepa kosa

-Pa mi priđe tako pa kaže jao što ti je lijepa kosa, pa kaže danas sijaš, uvijek tako nešto znaš, neki komplimenti. I u jednom momentu to je bilo onako znaš dečko mislim eto -izjavila je

Nela dodaje:

-U jednom momentu mi sjedimo onako žiri, Darko Lazić gleda u mene, gleda, i samo ovako, smijem da priđem do tebe? -dodala je Vidakovićka

-Naravno. -rekao je Usiljanin

Pjevačica je ustala da demonstrira voditelju način udvaranja kolege:

-Ovo je za tebe i crvena ruža. Darko Lazić mi je dao crvenu ružu pred svima. Pa šta ću, ja sam bila zatečena, pazi, da nisam tada bila sa svojim suprugom. -iskreno je demonstrirala

-Poljubila bi se sa Darkom? -pitao je voditelj

-Slušaj, vjerovatno ne bih mogla odoljeti takvom šarmu, i ne čudi me što ga žene vole -izjavila je Nela Vidaković na Hype televiziji.

Pročitajte i: Pucnjava u centru Minhena: Policija usmrtila napadača, u zraku i policijski helikopter

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS