calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave ŠOK IZDANJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pjevačica pokazala go stomak i “koske” (FOTO) U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI: “LUNA JE SADA SAZRELA…”

Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću u rodnom gradu: SUTRA DAN ŽALOSTI U ČAČKU!

Objavio: RHT
05/09/2024 11:40 AM

Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću

Borisav Bora Đorđević preminuo je juče u 72. godini, a posljednje dane proveo je u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Roker je bio intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesću pluća, a bitku je izgubio nakon 15 dana provedenih u bolnici. 

Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću

Podsjetimo, legendarni roker biće sahranjen u subotu, 7. septembra. Opelo će biti služeno u 14 sati, a sahrana pola sata kasnije, u 14.30. Na vječni počinak biti ispraćen u rodnom Čačku, što je bila njegova želja. Inače, dan prije sahrane, u petak (sutra, biće proglašen za Dan žalosti u Čačku.

– Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti, potvrđeno je za agenciju RINA.

Ovu informaciju potvrdio je i gradonačelnik Čačka Milun Todorović koji se takođe oprostio od svog velikog prijatelja.

“Dragi Boro, dragi prijatelju, hvala ti za svaku strofu i svaki takt uz koji sam odrastao. Hvala ti za svaki savjet i lijepu riječ. A najveće hvala za to što si me smatrao prijateljem. Obećavam ti u svoje i u ime svih Čačana, a ti si to već znao, da nikada nećeš biti zaboravljen. Grad Čačak uskoro će dobiti ulicu koja će nositi ime našeg velikog Bore Đorđevića. Ulicu kojom će koračati i neke nove, buduće generacije. Učeći stihove i tonove koji nikada neće izblijediti iz sjećanja njihovih roditelja, baka i deka. Tvoja posljednja želja da budeš sahranjen u svom rodnom gradu će biti ispunjena. I kako si i sam govorio, vratićeš se na padine Jelice da ostaneš zauvijek u Čačku”, navodi se u oproštajnom pismu gradonačelnika Čačka.

Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024: Ovnovi su danas odlučni i energični, Lavovi da iskoriste dan za pomirenje, Strijelac u sukobu, a Vi?

OVAN

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024. kaže da ste danas odlučni i energični, što vam omogućava da prevaziđete sve prepreke.

Izvor: Shutterstock/chairoij

Važno je da mudro birate na šta trošite energiju. Slobodni, savjetu drugih vaz zbunjuju. Ukoliko ste u vezi, vremene je da promijenite rutinu. Održavajte balans između aktivnosti i odmora.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS