calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI: “LUNA JE SADA SAZRELA…” Najbolji od najboljih otišao u legendu u 71. godini: I NEBO JE TADA PLAKALO ZA SAFETOM Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću u rodnom gradu: SUTRA DAN ŽALOSTI U ČAČKU! Pucnjava u centru Minhena: Policija usmrtila napadača, u zraku i policijski helikopter Armin Bijedić: „Putnik bez adrese“ sigurno korača ka vrhu muzičke scene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Svađa zbog Fatiminog obraza: Elmedin ne da na svoje! HAOS (VIDEO) POLICIJA PRONAŠLA LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE! Vrijednost opreme oko 150.000 eura (FOTO) Horor šala: Ljudi se oduzimaju od straha, snimak ima šest miliona pregleda Ulazimo u period nestabilnog vremena: Toplo uz pljuskove Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024: Ovnovi su danas odlučni i energični, Lavovi da iskoriste dan za pomirenje, Strijelac u sukobu, a Vi? Učenik (14) iz automatske puške pucao u školi i UBIO ČETVERO “NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU

Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024: Ovnovi su danas odlučni i energični, Lavovi da iskoriste dan za pomirenje, Strijelac u sukobu, a Vi?

Objavio: RHT
05/09/2024 9:20 AM

Horoskop 5 septembar 2024

OVAN

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024. kaže da ste danas odlučni i energični, što vam omogućava da prevaziđete sve prepreke.

Izvor: Shutterstock/chairoij

Važno je da mudro birate na šta trošite energiju. Slobodni, savjetu drugih vaz zbunjuju. Ukoliko ste u vezi, vremene je da promijenite rutinu. Održavajte balans između aktivnosti i odmora.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da danas posebno dobro razumjete osjećanja drugih, što vam pomaže da bolje vodite tim. Pokušajte da razmišljate pretjerano, pustite da vas osjećaj vodi. Oslonite se na intuiciju ukoliko ste slobodni, neće vas prevariti. Naspavajte se i odmorite, stres vam narušava zdravlje. 

BLIZANCI

Povoljan dan za komunikaciju, lako dobijate naklonost drugih. Kreativan pristup svakodnevnim zadacima učiniće ih zanimljivijim.U ljubavi izbjegavajte rasprave i fokusirajte se na one koji dijele vaše stavove. Fizička aktivnost pomoći će da ostanete vitalni.

RAK

Dnevni horoskop kaže da vas očekuje težak dan koji će zahtjevati da obratite pažnju na detalje i tačnost. Greške neće ostati neprimjećene, pa budite oprezni. Budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom ili osobama sa kojima ste bili u vezi, a koje su vam ranije zadavale probleme. Povedite računa o ishrani. 

LAV

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024. godine kaže da je danas povoljan dan za uspjeh, ali da je i potrebno da procenite svoje snage. Očekuju vas prijatni događaji u porodici. Ukoliko ste u svaži sa partnerom i želite pomirenje, dan je povoljan za to. Posvetite se aktivnostima koje vas ispunjavaju.

DJEVICA

Budite oprezni ujutro, jer stvari možda neće ići po planu. Druga polovina dana je bolja za komunikaciju i donošenje odluka. Slobodni, lako pronalazite zajednički jezik sa različitim ljudima. Što se zdravlja tiče, potrebno je više da se krećete i budete aktivni. 

VAGA

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024. godine kaže da ste danas posebno energični i uporni, sposobni da riješite i najteže zadatke. Mogući su problemi u odnosima, ali ostanite strpljivi. Na polju ljubavi, pokušajte da mirno riješavate nesuglasice sa najbližima. Vodite računa o svojim osjećanjima i nastojte da ostanete smireni.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop kaže da vam početak dana donosi mnogo novih ideja. Možete da se sprijateljite sa onima koji dijele vaše interese. U ljubavi, druga polovina dana je mirnija, posvetite se bliskim osobama. Što se zdravlja tiče, potrebno je da provjeravate pritisak.

STRIJELAC

Dan će biti pun izazova, često dolazite u sukob sa drugima i nikako da se klonite rasprava. Fokusirajte se na kreativne zadatke. U ljubavi je situacija isto napeta, izbjegavajte konflikte i pokušajte da ostanete smireni. Aktivnosti koje volite pomoći će vam da se oslobodite napetosti.

JARAC

Teško pronalazite zajednički jezik sa drugima, ali ako se fokusirate na sopstveni rad, to će vam donijeti uspjeh. Budite oprezni u komunikaciji sa partnerom ili osobom koja vam se dopada, čak i šale mogu biti pogrešno shvaćene. Unosite više tečnosti. 

VODOLIJA

Danas je povoljan dan za komunikaciju i sklapanje korisnih poznanstava. Poslovna intuicija vam pomaže da donesete ispravne odluke. Očekuje vas pregršt lijepih dešavanja sa partnerom, a čućete i neke pozitivne vijesti. Zvijezde kažu da povedete računa o ishrani i provjerite holesterol.

RIBE

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024. godine kaže da je dan odličan za rješavanje finansijskih i imovinskih pitanja. Bićete uspješni u skoro svim zadacima. Komunikacija sa voljenima je pozitivna, porodični problemi se brzo rješavaju. Ostanite pozitivni i posvetite se onome što vas ispunjava.

Pročitajte i: Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav.

BONUS VIDEO:

(Mondo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS