calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije

Objavio: RHT
04/09/2024 8:00 PM

OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije

Rada Manojlović je riješila da otkrije razlog prekida ljubavne romase sa Milanom Stankovićem. Pjevačica kaže da je od bivšeg dobila zabranu! Naime, ona je sve šokirala priznanjem.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Radmila je juče u emisiji progovorila o bivšem dečku. Kako je više puta istakla prekid odnosa će ostati enigma:

Meni je zabranjeno da pričam, rekao mi je da previše pričam o njemu i to je to – rekla je Rada, ali to nije zadovoljio Ognjena, te joj je dao kazneno pitanje.

 Najse*si dijelovi tijela kod muškarca? – glasilo je kazneno pitanje.

– Lijeva ruka – rekla je Rada kroz smijeh.

OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije

Podsjetimo, posljednjih nekoliko godina pjevač se povukao sa javne scene i okrenuo se monaškom načinu života, što Rada nikako ne može da prihvati jer su sve rijeđi trenuci kada se sreću.

Gostujući u emisiji „Divan šou” pjevačica je progovorila o posljednjem susretu sa Stankovićem, istakavši da je bio veoma emotivan.

– Susret je bio emotivan. Nedostaje mi taj Milan, on ne snima emisije pa nemamo taj fluid na sceni ali smo drugari kao prvog dana. On je čovjek krajnosti, ili su sve kamere na njemu i na svim naslovnim stranama je ili je okrenut Bogu i potpuno povučen – govorila je jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS