calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

“Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!”

Objavio: RHT
04/09/2024 7:40 PM

Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu!

Elmedin je ponovno uspio da iznervira jednu od svojih žena svojom nespretnošću u kuhinji. Dok se borio s razvučenom jufkom koja nikako nije mogla da postigne potrebnu tankoću, njezini živci su se istanjili do kraja.

Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu!/Foto: Hype

Ona je bila majstorica u pravljenju pita, ali strpljenje joj je bilo na izmaku. “Od sad ti pravi pitu, ja ću se baviti važnijim stvarima!”

Sikteruša, njezina omiljena kafa za kraj dana, bila je jedini način da se smiri. “Kad popijem ovu sikterušu, ništa me više ne zanima,” rekla je odlučno. Elmedin je samo tiho stajao, svjestan da je bolje povući se i pustiti ženi da završi svoj ritual smirivanja.

Čitajte i SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata!

Legendarni roker, frontmen grupe “Riblja čorba”, Bora Đorđević, preminuo je danas u 72. godini.

Ispred zgrade u kojoj je Bora živio sa suprugom Dubravkom, bila je tužna scena. 

Na samom ulazu u zgradu – pored vrata je stajao samo jedan cvijet roze boje u čast preminulom Bori.

Kako pišu mediji, cvijet je iz svoje bašte ubrala i ostavila njegova tužna komšinica samo nekoliko minuta nakon što je saznala vijest da je frontmen Riblje Čorbe danas izgubio najtežu životnu bitku.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS