calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera! Slavko Banjac će zapjevati u Beogradu: NIKAD NISAM BIO NAPADAN SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SPECIJALNOG GOSTA NA PREMIJERI FILMA “STRAVIČNO” I KONCERTU ACE LUKASA! Iznenađenjima nikad kraja PJEVAČICIN SIN ULAZI U RIJALITI: ”Treba mi neka brza lova” Gleda li žena pravo ili desno? Test otkriva najdublje tajne vaše ličnosti Ako imate ova tri broja u datumu rođenja, u septembru vas očekuje nešto posebno SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – Elmedin DIJELI BRAČNE SAVJETE: Ja sam psiholog i doktor za brak!(VIDEO) Detalji nestanka djevojčice u Konjicu: Uhapšen muškarac (46) Ekskluzivno “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO)

SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata!

Objavio: RHT
04/09/2024 5:00 PM

Srceparajuće scene ispred doma Bore Đorđevića

Photo: ATAIMAGES

Srceparajuće scene ispred doma Bore Đorđevića

Legendarni roker, frontmen grupe “Riblja čorba”, Bora Đorđević, preminuo je danas u 72. godini.

Ispred zgrade u kojoj je Bora živio sa suprugom Dubravkom, bila je tužna scena. 

Na samom ulazu u zgradu – pored vrata je stajao samo jedan cvijet roze boje u čast preminulom Bori.

Kako pišu mediji, cvijet je iz svoje bašte ubrala i ostavila njegova tužna komšinica samo nekoliko minuta nakon što je saznala vijest da je frontmen Riblje Čorbe danas izgubio najtežu životnu bitku.

Foto ATA Images/Hype TV

Bane Obradović o posljednjim danima Bore Đorđevića

Legendarni roker, frontmen grupe “Riblja čorba”, Bora Đorđević, preminuo je danas u 72. godini.

Menadžer grupe, Bane Obradović, uključio se u emisiju uživo i otkrio da se Bora do posljednjeg trenutka borio kao lav.

“Jeste mu bilo loše, ali smo se nadali da će se dogoditi čudo. Borio se kao lav, to su nam rekli ljekari. Sve što su mu davali od terapija, činilo se kao da mu je bilo potrebno. Iznenadilo nas je sve, iako smo znali dijagnozu. Žao nam je, on je ipak jedna ozbiljna legenda koja je otišla na nebo, i neka ga anđeli gore čuvaju,” drhtavim glasom kaže Bane i objašnjava uzrok Borine smrti:

“Pluća su bila presudna. U jednom trenutku više nije mogao da diše, i sekret koji se skupljao nije mogao da iskašlje. Tada su morali da ga intubiraju i stave na respirator. Na respiratoru je bio deset dana, ljekari su mu davali lijekove i infuzije. Govorili su da je stabilan, mada je sve vrijeme spavao. Noćas se stanje naglo pogoršalo i više nije bilo spasa. Preminuo je oko 4 sata ujutru,” rekao je Bane.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS