calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera! Slavko Banjac će zapjevati u Beogradu: NIKAD NISAM BIO NAPADAN SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SPECIJALNOG GOSTA NA PREMIJERI FILMA “STRAVIČNO” I KONCERTU ACE LUKASA! Iznenađenjima nikad kraja PJEVAČICIN SIN ULAZI U RIJALITI: ”Treba mi neka brza lova” Gleda li žena pravo ili desno? Test otkriva najdublje tajne vaše ličnosti Ako imate ova tri broja u datumu rođenja, u septembru vas očekuje nešto posebno SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – Elmedin DIJELI BRAČNE SAVJETE: Ja sam psiholog i doktor za brak!(VIDEO) Detalji nestanka djevojčice u Konjicu: Uhapšen muškarac (46) Ekskluzivno “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Kontroverzni slovenački biznismen sveti se BiH preko ćevapa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel: Ostao sam isti! “Nisam petljanac, zašto imate toliko negativnih komentara…” (VIDEO)

Ekskluzivno “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO)

Objavio: RHT
04/09/2024 3:59 PM

DOKTORKA MI JE UNIŠTILA KARIJERU!

DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!
Foto: Hype tv

Manekenka Dejana Živković gostovala je u emisiji ,,Hajpovanje“, gdje je nakon duge medijske ilegale progovorila o svom ljubavnom i poslovnom životi.

DOKTORKA MI JE UNIŠTILA KARIJERU!

Na početku svoje karijere nikog nije ostavljala ravnodušnim, a kako i sama priznaje, sve je krenulo nizbrdo kada se podvrgla estetskim korekcijama.

Foto: Hype tv

Ekskluzivno samo za Hype televiziju otkrila je kako je došlo do loše urađene estetske intervencije.

,,Imala sam želju sve da probam, mislila sam da mi moja prirodna ljepota nije dovoljna. Prvo sam otišla usne da sredim, sve što je bilo novo meni se dopalo. Međutim, došlo je do greške, to je očigledno bila namjerna greška. Tužila bih je vrlo rado, ali nemam dokaz. Mislim da ne moram ja uvijek da budem svačija karma. Zbog nje sam gubila poslove u modelingu, od mnogih agencija sam dobija ne, ne, ne“, bila je iskrena Dejana za Hype.

Postala veoma jaku poruku mladim djevojkama.

,,Prvo da razmisle da li im je bilo šta potrebno, a ako nađu najbolje doktora da ne misle da će dobiti ono što žele. Jako je važno da idu malo po malo, jer prava sreća nikako ne može da dođe na izgledu“, rekla je manekenka za Hype.

Brak i dječiji smijeh

Podsjetimo, Dejana Živković je u braku sa Filipom Simovićem. Njihov luksuzni životni stil privlači pažnju javnosti. A sada se u njihovom domu čuje i dječiji smijeh, što će sigurno još više ispuniti njihove živote radošću.

Pročitajte i: Kontroverzni slovenački biznismen sveti se BiH preko ćevapa!

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS