calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera! Slavko Banjac će zapjevati u Beogradu: NIKAD NISAM BIO NAPADAN SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SPECIJALNOG GOSTA NA PREMIJERI FILMA “STRAVIČNO” I KONCERTU ACE LUKASA! Iznenađenjima nikad kraja PJEVAČICIN SIN ULAZI U RIJALITI: ”Treba mi neka brza lova” Gleda li žena pravo ili desno? Test otkriva najdublje tajne vaše ličnosti Ako imate ova tri broja u datumu rođenja, u septembru vas očekuje nešto posebno SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – Elmedin DIJELI BRAČNE SAVJETE: Ja sam psiholog i doktor za brak!(VIDEO) Detalji nestanka djevojčice u Konjicu: Uhapšen muškarac (46) Ekskluzivno “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Kontroverzni slovenački biznismen sveti se BiH preko ćevapa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel: Ostao sam isti! “Nisam petljanac, zašto imate toliko negativnih komentara…” (VIDEO) Rade Šerbedžija otkrio detalje iz života Anđeline Đoli: Ne zavidim joj nimalo VANJA IGNJATOVIĆ NAPRAVILA HAOS: Uputila ŠOKANTNU PORUKU ŠA PJEVAČICA ŠOKIRALA CRNOGORCE! Nataša Bekvalac pjevala Lukasov hit! (FOTO)

Rade Šerbedžija otkrio detalje iz života Anđeline Đoli: Ne zavidim joj nimalo

Objavio: RHT
04/09/2024 2:59 PM

Ne zavidim joj nimalo

Glumac, redatelj, pjesnik i muzičar – sve to piše u životopisu Radeta Šerbedžije, a sada je prilikom najave koncerta koji će u oktobru održati u Beogradu istaknuo da ‘nije klasičan pjevač’ kao i da se ‘od toga ne živi’.

– Koncert je moj hobi. U pozorištu igram samo u predstavama koje režira moja žena. To je posebna misija. Mjesec i po tokom ljeta igram. To me iscrpi, ali i ispuni. Snimam samo filmove i serije. Ove godine sam snimao seriju dva i po mjeseca u Americi. Bio sam u tri od šest epizoda, kao guest star – rekao je Šerbedžija, piše Mondo.

Ne zavidim joj nimalo

Pohvalio se i da je tokom jula snimao film u Bugarskoj s ocem Anđeline Đoli (Angeline Jolie).

– Radio sam s Džonom Vojtom (Jon Voight), Anđelininim ocem. Zanimljiv glumac i čovjek. Sjajan – pohvalio je holivudskog kolegu te je dodao i da je aprilu i maju snimao seriju ‘Dnevnik velikog Perice’.

Rade se u prošlosti dotakao i Anđeline, koja mu je velika prijateljica i s kojom je sarađivao na ratnoj drami ‘U zemlji krvi i meda’, inače njenom rediteljskom prvijencu koji je snimala u BiH.

Način života

Upravo je Anđelinin način života, a zna se što Holivud i slava sa sobom nose, sve ono što Šerbedžija ne voli.

– Ne zavidim joj nimalo. To je užasan život, bez pravog mira – rekao je Šerbedžija o Anđelini.

Pročitajte i: Trostruki ubica iz Sanskog Mosta branio se šutnjom

BONUS VIDEO:

Avaz/hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS